Robbie Williams: Ο διάσημος τραγουδιστής δίνει πολύτιμες αστρολογικές συμβουλές στους ακόλουθούς του – ΦΩΤΟ

Ο ποπ σταρ φαίνεται να ασχολείται πολύ με την αστρολογία, με τις πρόσφατες αναρτήσεις του να αφορούν προβλέψεις και συμβουλές για διάφορα ζώδια.

Robbie Williams

Εδώ και λίγο καιρό ο Cosmic Bob Smart ή κατά κόσμο Robbie Williams δίνει πολύτιμες αστρολογικές συμβουλές στους ακολούθους του στο Instagram και από ό,τι φαίνεται τα πηγαίνει περίφημα και με αυτή του την ιδιότητα.

 

Ο διάσημος τραγουδιστής (και συγκλονιστικός performer) συνηθίζει να αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκτός από φωτογραφίες του και πολλά βίντεο από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, και διάφορες συμβουλές, μότο και σκίτσα, άλλοτε χιουμοριστικά και άλλοτε πιο σοβαρά, ως πηγές έμπνευσης για όποιον τον παρακολουθεί. Αναρωτιέται για το νόημα της ζωής, προτρύνει τους φαν να ξεφορτωθούν τους ανθρώπους που δεν τους αποδέχονται όπως είναι και γενικώς είναι πάρα πολύ έτοιμος να παρατήσει τη σκηνή και να σπουδάσει life coach. Εκτός, όμως, από τις πιο κλασικές συμβουλές, ο ποπ σταρ πλέον φαίνεται να ασχολείται πολύ και με την αστρολογία, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις πρόσφατες αναρτήσεις του με προβλέψεις και συμβουλές για διάφορα ζώδια.

Πριν από μία εβδομάδα ο Williams ανάρτησε μία πρόβλεψη για τον Ταύρο, επισημαίνοντας στο κείμενό του πως έχει επίσημη πιστοποίηση ως αστρολόγος και ότι αρχίζει να γίνεται καλός σε αυτό, λέγοντας μάλιστα στους φανς να του πουν πότε γεννήθηκαν και, ίσως, αν δηλαδή έχει όρεξη, να τους κάνει τον αστρολογικό τους χάρτη. Στη συμβουλή του για τους Ταύρους, ο larger-than-life τραγουδιστής και αστρολόγος τόνισε πως είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, με μία εξαίρεση: τον Steve. Δε γνωρίζουμε ποιος είναι ο Steve, αλλά δε μίλησε πολύ ωραία γι’ αυτόν στην ανάρτησή του, λέγοντάς του μεταξύ άλλων ότι όλοι μπορούν να ξεκινήσουν να κάνουν νέα πλάνα για τη ζωή τους, εκτός από εκείνον. Καημένε Steve, τι σου έμελλε να πάθεις.

 

Την επόμενη μέρα ο τραγουδιστής – συγγνώμη, ο αστρολόγος – ανάρτησε την πρόβλεψή του για τους Παρθένους, λέγοντας πως έπεσαν σαν βροχή τα αιτήματα για να δημιουργήσει τους αστρολογικούς χάρτες των φαν του, αιτιολογώντας το μάλιστα με βάση μία συγκεκριμένη πλανητική κίνηση. Στην πρόβλεψή του ανέφερε ότι είναι μία καλή περίοδος για τους Παρθένους, καθώς έχουν την εύνοια του Ουρανού και γενικώς τούς έδωσε ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα – προφανώς επειδή ο Steve δεν είναι Παρθένος.

Για τους Λέοντες έδειξε αρχικά κάποια συμπάθεια, δικαιολογώντας στο σχετικό ποστ τα νεύρα που έχουν, αλλά και πάλι έπρεπε να την πληρώσει κάποιος εκπρόσωπος και αυτού του ζωδίου. Σε αυτή την περίπτωση ο Cosmic Bob Smart τα έβαλε με τον Todd. Ποιος είναι ο Todd; Κανείς δεν ξέρει, εκτός από τον ίδιο τον Robbie – και τον Todd φυσικά.

Στο μεταξύ ο Steve επανήλθε στο προσκήνιο, αυτή τη φορά στην πρόβλεψη για τους Κριούς. Προφανώς ο καημένος ο Steve δεν είναι Κριός, αλλά για κάποιο λόγο τον ανέφερε στο κείμενό του και του επεσήμανε πως άλλοι άνθρωποι καταφέρουν και αποκολλώνται από όσους έχουν εξάρτηση.

 

Κανένα ζώδιο δε φαίνεται πως θα γλιτώσει από την αστρολογική μήνιν του Cosmic Bob Smart, αφού μετά τον Κριό τα έβαλε και με τους Υδροχόους (δικαιολογημένα ή μη, δεν είμαστε σε θέση να το κρίνουμε), με τους Αιγόκερους (ομοίως), με τους Ζυγούς, στην πρόβλεψη των οποίων πάλι εμφανίστηκε ο Steve, αλλά και με τους Ιχθύες.

Ίσως το αποκορύφωμα να ήταν το δικό του ζώδιο, ο Σκορπιός, όπου δεν περιορίστηκε μόνο σε πρόβλεψη/ συμβουλή, αλλά συμπεριέλαβε στην ανάρτηση και μία γυμνή φωτογραφία του, επισημαίνοντας γιατί ο ίδιος – και μάλλον πολλοί ακόμα Σκορπιοί – έχουν βγει από τα ρούχα τους αυτές τις ημέρες (ο ίδιος και στην κυριολεξία).

Ποιος θα έχει τώρα σειρά; Κανείς δεν ξέρει, αφού έτσι κι αλλιώς ο Cosmic Bob Smart βγάζει τις προβλέψεις του ανακατεμένες, κι αν κρίνουμε από τα νεύρα που έχει αυτές τις ημέρες, όποιον κι αν αφορούν οι επόμενες προβλέψεις, μάλλον δεν θα μείνει πολύ ευχαριστημένος από το περιεχόμενό τους. Στο μεταξύ ευχόμαστε να είναι καλά και ο Steve και ο Todd και να μην προσπαθούν να του χακάρουν τον λογαριασμό στο Instagram.

 

Πηγή: marieclaire