Ρόδος: Νεκρός 16χρονος που νοσηλευόταν στο Παίδων με υψηλό πυρετό
Ένας έφηβος 16 ετών από τη Ρόδο έχασε τη ζωή του ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο του νησιού και αργότερα σε Παίδων της Αθήνας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή, το νεαρό αγόρι νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ρόδου έπειτα από υψηλό πυρετό. Οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να αντιμετωπίσουν προσωρινά την κατάσταση της υγείας του και να μετριάσουν τον πυρετό. Την Δευτέρα ο 16χρονος πήρε εξιτήριο και βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά το ίδιο βράδυ εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο, καθώς ανέβασε και πάλι πυρετό.
Ωστόσο, οι γιατροί στη Ρόδο έκριναν πως το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί, όπου και διακομίστηκε με ελικόπτερο Super Puma στο νοσοκομείο των Παίδων. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ο πυρετός δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει επιπλοκές που οδήγησαν στον θάνατό του σήμερα.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 16χρονου θα προσδιοριστούν τις επόμενες μέρες.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 17:00 από τον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού Απόλλωνων.
Το μήνυμα του πατέρα που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο διαδίκτυο, ραγίζει καρδιές: «Καλό σου ταξίδι άγγελε μου θα είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας για πάντα».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οδικός χάρτης της Τεχνητής Νοημοσύνης του Πανεπιστημίου Πατρών
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Meta Project Phoenix: Αποκαλύφθηκε το νέο slim VR headset πριν το Meta Connect 2026
Εισαγωγή φοιτητών σε Μεταπτυχιακά του ΑΕΙ Πατρών
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
