Ρωσία για ΗΠΑ: «Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μας κάνουν κήρυγμα»
Η φιλία μεταξύ του Κιμ και του Πούτιν προκαλεί ανησυχία.
Η Ρωσία δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ έχουν υποκριτική στάση με το να επικρίνουν τη συνάντηση κορυφής του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν διότι η Ουάσινγκτον έχει σπείρει χάος και έχει στείλει όπλα σε συμμάχους της σε όλο τον κόσμο. «Οι ΗΠΑ δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μας κάνουν κήρυγμα για το πώς να ζήσουμε», δήλωσε σε ανακοίνωση ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ Ανατόλι Αντόνοφ.
Για τις ΗΠΑ και τους συμμάχους, η φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ του Κιμ και του Πούτιν προκαλεί ανησυχία: η Ουάσινγκτον έχει κατηγορήσει τη Βόρεια Κορέα ότι παρέχει όπλα στη Ρωσία αλλά δεν είναι σαφές εάν έχουν γίνει παραδόσεις οπλισμού. Οι ΗΠΑ, δήλωσε ο Αντόνοφ, έχουν οικοδομήσει έναν συνασπισμό στην Ασία, έχουν επεκτείνει τις στρατιωτικές ασκήσεις κοντά στην κορεατική χερσόνησο και παρέχουν δισεκατομμύρια δολάρια όπλων στην Ουκρανία, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Είναι ώρα η Ουάσινγκτον να ρίξει τις οικονομικές της κυρώσεις στον κάλαθο των αχρήστων», δήλωσε ο Αντόνοφ. «Η διατήρηση της μονοπολικής κυριαρχίας, που τόσο αγαπούν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι, δεν είναι πλέον δυνατή».
Πηγή: newsbeast
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξηροί καρποί: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν τρώτε πάρα πολλούς
Το Google Maps παραγγέλνει πλέον φαγητό για εσένα – να πώς λειτουργεί
«Το κόλπο του αιώνα» στο θερινό θέατρο στα Τσουκαλέικα
Γιατί δεν πρέπει να βάζεις ΠΟΤΕ μαχαίρι σε καρπούζι αν δεν κάνεις πρώτα αυτή την κίνηση
Το Matrix επιστρέφει: Πότε βγαίνει η 5η ταινία και η ταινία έκπληξη της Warner με τον Jim Carrey
Ελένη Βουλγαράκη: Ξεσπά μετά τις φήμες χωρισμού με τον Φώτη Ιωαννίδη
Τι σημαίνουν οι καφέ άκρες στα φυτά – Το λάθος με το πότισμα
Δέκα χρόνια προόδου με ένα μοντέλο ΑΙ – η ανακάλυψη της Google DeepMind
