Ρωσία: Συγκρούστηκαν δύο τρένα – Τουλάχιστον 14 τραυματίες
Τρεις από τους τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση – Ερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος
Τουλάχιστον δεκατέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στην Ρωσία, καθώς επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στην περιοχή Μούρμανσκ της Ρωσίας το απόγευμα της Τετάρτης.
Περίπου οκτώ βαγόνια της αμαξοστοιχίας με προορισμό την Αγία Πετρούπολη που μετέφερε 326 επιβάτες εκτροχιάστηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό Knyazhaya, 1.200 χιλιόμετρα βόρεια της Μόσχας.
Βίντεο που κοινοποιήθηκε από τις αρχές έδειξε μια νυχτερινή καραμπόλα που μπλόκαρε την κυκλοφορία στον σταθμό. Τρεις τραυματίες επιβάτες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TASS.
Το ατύχημα ενδέχεται να προκλήθηκε από δυσλειτουργία της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, ανέφερε το TASS επικαλούμενο άλλη ανώνυμη πηγή έκτακτης ανάγκης.
Διαβάστε επίσης:
Δόθηκε παράταση για το Πόθεν Eσχες
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δολομίτες: Το λιώσιμο των παγετώνων αποκαλύπτει εκατοντάδες εκρηκτικά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου
Έκθεση Αντωνέλλου στην Πάτρα: «Βλέμματα, Εκφράσεις, Αντανακλάσεις» ΦΩΤΟ
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Υπουργείο Παιδείας: Νέο ενιαίο πλαίσιο αξιολόγησης και πιστοποίησης για όλα τα ΑΕΙ
Αγιασμός και νέα συχνότητα για το ραδιόφωνο της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΦΩΤΟ
