Ρωσία: Συντριβή ελικοπτέρου Ελικόπτερο με 3 επιβαίνοντες σε λίμνη
Το ελικόπτερο εκτελούσε «εκπαιδευτική πτήση», ανέφερε το υπουργείο αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ρωσίας.
Ελικόπτερο Mil Mi-8 του υπουργείου αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ρωσίας με τρεις επιβαίνοντες συνετρίβη σε λίμνη στη βόρεια ομόσπονδη δημοκρατία Καρέλια, ανακοίνωσε το υπουργείο σήμερα, προσθέτοντας ότι βρίσκονται σε εξέλιξη υποβρύχιες έρευνες.
Το ελικόπτερο εκτελούσε «εκπαιδευτική πτήση», ανέφερε το υπουργείο μέσω Telegram, διευκρινίζοντας πως το πλήρωμα ήταν ιδιαίτερα «έμπειρο», είχε «χιλιάδες ώρες πτήσης».
Συντρίμμια του ελικοπτέρου, που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ αργά χθες Κυριακή (4/2) το βράδυ, εντοπίστηκαν 11 χιλιόμετρα από την όχθη της λίμνης Ανιέγκα, της δεύτερης μεγαλύτερης στην Ευρώπη, σε βάθος περίπου 50 μέτρων, σύμφωνα με το υπουργείο.
Δύτες και τηλεχειριζόμενο μη επανδρωμένο υποβρύχιο όχημα συμμετέχουν στις έρευνες, σύμφωνα με την ίδια πηγή, που δεν ξεκαθάρισε αν τα μέλη του πληρώματος είναι νεκρά ή ζωντανά.
Η Καρέλια είναι μοιρασμένη ανάμεσα στη Φινλανδία και στη βορειοδυτική Ρωσία, ανάμεσα στη Λευκή και τη Βαλτική Θάλασσα, όπου συνετρίβη το Mi-8.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο μνημόσυνο για τον Ιωάννη Καποδίστρια στον Αγιο Νικόλαο ΦΩΤΟ
Lenovo Googlebook 15: Η Google φαίνεται να στοχεύει στα premium laptops
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Στην Πάτρα 687 ποιητές και ποιήτριες από 52 χώρες ΦΩΤΟ
