Ρωσία: Ξέσπασε φωτιά στο αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνετσόφ»
Πυρκαγιά ξέσπασε στο αεροπλανοφόρο της Ρωσίας «Ναύαρχος Κουζνετσόφ» στο ρωσικό λιμάνι Μουρμάνσκ στην Αρκτική όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο TASS.
Έπιασε φωτιά στο αεροπλανοφόρο της Ρωσίας «Ναύαρχος Κουζνετσόφ» στο ρωσικό λιμάνι Μουρμάνσκ στην Αρκτική όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο TASS.
To αεροπλανοφόρο βρίσκεται στο ναυπηγείο Zvyozdochka στο λιμάνι του Μούρμανσκ στη Θάλασσα Μπάρεντς, που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Ρωσίας.
Οι τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είπαν επίσης στο TASS νωρίτερα την Πέμπτη ότι σημειώθηκε ανάφλεξη στο αεροπλανοφόρο. Διευκρίνισαν ότι δεν τραυματίστηκε κανείς από το περιστατικό, ενώ 20 άτομα απομακρύνθηκαν από το πλοίο.
Στο αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνετσόφ» είχε ξεσπάσει φωτιά ακριβώς τρία χρόνια πριν, το Δεκέμβριο του 2019, ενώ είχε υποστεί ζημιές και τον Οκτώβριο 2018 όταν είχε βυθιστεί η πλωτή δεξαμενή στην οποία βρισκόταν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ηλεκτρικό Jetta M6 είναι εντυπωσιακά φθηνό, αλλά δεν μπορούμε να το αγοράσουμε
Αίγιο: Νέα ομάδα για παιδιά του Δημοτικού με θέμα την αυτοεκτίμηση
Πρωινό χωρίς ενοχές: 6 τροφές που τελικά δεν είναι τόσο «κακές» όσο νομίζεις
Δεν σε ακούνε καλά στο κινητό; Δοκίμασε αυτές τις ρυθμίσεις στο Android
Πάτρα: Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Ανατομικής
