Ρώσος Πρέσβης για Ουκρανία: «Πρέπει να δούμε πώς αντιλαμβάνεται ο Τραμπ μια συμφωνία»
«Δεν πρόκειται απλώς για τον τερματισμό του πολέμου», τόνισε ο Πολιάνσκι στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. «Προέχει πρωτίστως η αντιμετώπιση των αιτίων της ουκρανικής κρίσης», συμπλήρωσε.
Ο αναπληρωτής πρεσβευτής της Ρωσίας στον ΟΗΕ Ντμίτρι Πολιάνσκι, μετά τις απειλές Τραμπ για επιβολή δασμών και κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας, δήλωσε σήμερα πως το Κρεμλίνο δεν έχει κατανοήσει πώς αντιλαμβάνεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ μια «συμφωνία» για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
«Δεν πρόκειται απλώς για τον τερματισμό του πολέμου», τόνισε ο Πολιάνσκι στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. «Προέχει πρωτίστως η αντιμετώπιση των αιτίων της ουκρανικής κρίσης», συμπλήρωσε.
Τι ανέφερε ο Ρώσος διπλωμάτης
Εν συνεχεία ο Ρώσος διπλωμάτης δήλωσε: «Πρέπει να δούμε πώς αντιλαμβάνεται ο Τραμπ αυτήν τη “συμφωνία”. Δεν είναι υπεύθυνος για όσα έχουν κάνει οι ΗΠΑ στην Ουκρανία από το 2014, καθιστώντας την “αντιρωσική” και προετοιμάζοντας τον πόλεμο εναντίον μας, αλλά είναι στο χέρι του να σταματήσει αυτήν την κακόβουλη πολιτική».
Διαβάστε επίσης:
Tik Tok στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ έχει σχέδιο αλλά με κόστος το 50% της πλατφόρμας
Φορολογικές δηλώσεις 2025: Πότε ξεκινά η υποβολή τους
Επικίνδυνο παιχνίδι νεαρών στη Θεσσαλονίκη: Κρεμάστηκαν από λεωφορείο ΦΩΤΟ
Από 1η Μαρτίου δωρεάν φάρμακα για 130.000 χαμηλοσυνταξιούχους: Τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ανθεκτικός μύκητας: Αντεξε σε όλα τα βασικά φάρμακα — τι σημαίνει
Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πείρος» για τους νέους φοιτητές ΦΩΤΟ
Ο επεξεργαστής σας ζεσταίνεται; Δείτε εύκολα τη θερμοκρασία του υπολογιστή σας
Άνοια: Ειδική άσκηση εγκεφάλου έδειξε έως 29% χαμηλότερο κίνδυνο
Ο εορτασμός του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στην Πάτρα ΦΩΤΟ
