Σακελλαρίου: “Η Πάτρα μπορεί να γίνει τόπος φιλοξενίας αγώνων ιππασίας”

Σακελλαρίου:

Πριν από λίγες μέρες πατρινές αθλήτριες ιππασίας βρέθηκαν στην Καλαμάτα και συμμετείχαν στις εξετάσεις για την άδεια ικανότητας αθλητή για το αγώνισμα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας ενώ οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον Ιππικό Ομιλο Καλαμάτας.

Η σχολή ιππασίας  Πάτρας κάνει εξαιρετική δουλειά τους τελευταίες μήνες με αποτέλεσμα να έχει πλέον αρκετούς αθλητές οι οποίοι μετά τα μαθήματα συνεχίζουν την δράση τους και  διακρίνονται σε πολλές διοργανώσεις οι οποίες όμως γίνονται μακριά από την Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το επόμενο «στοίχημα» για την σχολή ιππασίας είναι μπορεί να φιλοξένει αγώνες υψηλού επίπεδου ώστε οι αθλητές να μην αναγκάζονται να ξενιτεύονται σε άλλες περιοχές για να αποκτήσουν εμπειρίες.

«ΓΙΕΝΝΙΕΤΑΙ» Ο ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Για αυτό το λόγο τις τελευταίες μέρες η προπονήτρια της σχολής Ιππασίας, Αλεξάνδρα Σακελλαρίου μαζί με τους συνεργάτες της τρέχουν  όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για να ιδρύσουν νέο σωματείο που θα ονομάζεται Παναχαϊκός Ιππικός Ομιλος.

«Στην Πάτρα υπάρχει δραστηριότητα στην ιππασία εδώ και πολλά χρόνια, όμως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλά παιδιά τα οποία έχουν δυνατότητες και προοπτικές» δήλωσε χθες στην «Π» η προπονήτρια της Σχολής Ιππασίας, Αλεξάνδρα Σακελλαρίου η οποία διατηρεί την σχολή της στην περιοχή της Χαλανδρίτσας.

«Υπάρχει μεγάλη δεξαμενή αθλητών στην πόλη μας και η στόχευση μας είναι να διοργανώνουμε αγώνες και σεμινάρια εκμάθησης ώστε να συνεχίσουν την δράση τους και μετά τα μαθήματα στην σχολή. Για μένα, η Πάτρα έχει πρόσφορο έδαφος ώστε να φιλοξένει αγώνες ιππασίας και να υπάρξει μεγαλύτερη ανάπτυξη στο άθλημα» κατέληξε η πατρινή προπονήτρια.

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ