Σακελλαροπούλου: Παρακολούθησε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια στη Θεσσαλονίκη
Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκε με μία ανθοδέσμη επτάχρονος αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, Χρήστος Καλούδης
Αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανοράματος παρακολούθησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκε με μία ανθοδέσμη επτάχρονος αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, Χρήστος Καλούδης, ο οποίος της πρόσφερε αναμνηστικό δώρο.
Στον φιλικό αγώνα αναμετρήθηκαν οι ομάδες ενηλίκων «Μέγας Αλέξανδρος» και «ΑΣΑΘ ΑΡΗΣ». Η κ. Σακελλαροπούλου συνομίλησε με όλους τους αθλητές, οι οποίοι της έδωσαν φανέλες με το όνομά της.
H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και αύριο θα συμμετάσχει στην Πορεία Μνήμης «Ποτέ ξανά, Θεσσαλονίκη – Άουσβιτς – 79 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
PlayStation Plus Σεπτεμβρίου 2026: Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια
Ο Φωτιάς στην ΑΕΚ, ο Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό, η Αντωνίου στον ΠΑΟΚ
«Μπλόκο» στα νέα Airbnb: Όλες οι αλλαγές, οι ζώνες απαγόρευσης και τα νεόδμητα
12 12 12: Η νέα σειρά του Apple TV που παντρεύει το Heat με το GTA
