Σακοράφα στην «Π»: «Η Πάτρα να γίνει κέντρο ανάπτυξης»

Σακοράφα στην «Π»: «Η Πάτρα να γίνει κέντρο ανάπτυξης»

Οπως ανακοίνωσε η Δημοτική αρχή, σήμερα το πρωί (10.00) θα γίνει η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο και την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα η οποία είναι από χθες στην Πάτρα.

 

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, τα αθλητικά σωματεία στίβου της ευρύτερης περιοχής, οι φορείς του Δρομικού Κινήματος, παλιοί πρωταθλητές στίβου, ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ο Σύλλογος Κριτών Στίβου Βόρειας Πελοποννήσου, αθλητικές ενώσεις άλλων αθλημάτων και προσωπικότητες του Πατραϊκού αθλητισμού.

 

Με αφορμή την επίσκεψη της στην Πάτρα, η «Π» μίλησε χθες με την Σοφία Σοκαράφα η οποία δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για τον ΣΕΓΑΣ το μνημόνιο Συνεργασίας που συνάπτουμε με το Δήμο της Πάτρας. Πιστεύουμε πραγματικά ότι αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα συνεργασίας της Ομοσπονδίας μας με τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς. Η συνέργεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι πολύτιμη για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα, και στο επίπεδο των διακρίσεων και σε εκείνο της μαζικής συμμετοχής.  Για το λόγο αυτό αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε το Δήμο, αλλά και προσωπικά τον Δήμαρχο, τον κ. Κώστα Πελετίδη, και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Τάκη Πετρόπουλο, για τη συμβολή τους, για την ανταπόκριση και την ευαισθησία στην αντιμετώπιση των κρίσιμων ζητημάτων, που οδήγησαν στην υπογραφή του συγκεκριμένου μνημονίου. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μία στερεή βάση, έτσι ώστε η Πάτρα να εξελιχθεί σε ένα κέντρο αθλητικής ανάπτυξης της χώρας, όπως της αξίζει».

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments