Σάμος: Βρέθηκαν και διασώθηκαν 15 μετανάστες σε φουσκωτή βάρκα – Χειροπέδες στον διακινητή
Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ένας 19χρονος αλλοδαπός διακινητής ανάμεσά τους.
Στον εντοπισμό και τη διάσωση 15 μεταναστών προχώρησε το λιμενικό ανοιχτά από τη Σάμο. Το περιπολικό σκάφος συνέλαβε τον αλλοδαπό διακινητή.
Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, στελέχη της λιμενικής αρχής Σάμου εντόπισαν και διέσωσαν 16 μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του ακριτικού μας νησιού. Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και ακινητοποίησε φουσκωτό με 16 αλλοδαπούς επιβαίνοντες (3 άνδρες, 6 γυναίκες, 5 αγόρια και 2 κορίτσια) και στη συνέχεια προχώρησε στην περισυλλογή τους και στην ασφαλή μεταφορά τους στο Βαθύ.
Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ένας 19χρονος αλλοδαπός διακινητής ανάμεσά τους. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και δύο χαρτονομίσματα των είκοσι δολαρίων ΗΠΑ.
Η φουσκωτή βάρκα καταστράφηκε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ιαπωνία: Συνελήφθη 36χρονος για μαζικές θανατώσεις χάμστερ
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Ξεχνάτε πού είναι τα πράγματα σας η δεν διαβάζετε μικρά γράμματα; Η Google βρήκε τη λύση
Νυχτερινοί καύσωνες: Ο αόρατος κίνδυνος όταν η θερμοκρασία δεν πέφτει μετά τη δύση του ηλίου
Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε τα μπαχαρικά πάνω από την κουζίνα ή στο ψυγείο
