Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με καρκίνο – «Σας παρακαλώ πάρτε και τα δύο μου στήθη»

Η Σάρον Στόουν δεν σταμάτησε να εξιστορεί την περιπέτεια της υγεία της, σημειώνοντας ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με καρκίνο - «Σας παρακαλώ πάρτε και τα δύο μου στήθη»

Συγκλονίζει η διάσημη και αγαπημένη ηθοποιός Σάρον Στόουν, μιλώντας για την εμπειρία που είχε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο και για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η διάσημη ηθοποιός υποστήριξε πόσο σημαντικό είναι οι γυναίκες να εξετάζονται, ενώ μίλησε και για την δική της εμπειρία συμμετέχοντας σε έναν έρανο για το Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο των Γυναικών.

Συγκεκριμένα η Σάρον Στόουν είπε… «Μου είπαν ότι είχα καρκίνο του μαστού, επειδή είχα έναν όγκο που ήταν μεγαλύτερος από το στήθος μου» . Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι ήταν προετοιμασμένη να αφαιρέσει το στήθος της αν ήταν απαραίτητο, ωστόσο, αργότερα έμαθε ότι ο όγκος ήταν καλοήθης. «Πήγα στο νοσοκομείο και είπα “αν με ανοίξετε και είναι καρκίνος, σας παρακαλώ πάρτε και τα δύο μου στήθη”».

Η Σάρον Στόουν δεν σταμάτησε να εξιστορεί την περιπέτειά της σημειώνοντας ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ιστού από το στήθος της, όμως είπε ότι ένας πλαστικός χειρουργός της έδωσε μεγαλύτερα εμφυτεύματα στήθους χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Όταν έλαβε το Βραβείο Θάρρους κατά τη διάρκεια τελετής του Γυναικείου Ταμείου Έρευνας για τον Καρκίνο σημείωσε: «Ξέρω ότι πρέπει να ασχοληθείς και να καταλάβεις πως το να διαχειρίζεσαι χρήματα είναι δύσκολο. Είμαι τεχνικά ηλίθια, αλλά μπορώ να γράψω μια επιταγή. Και αυτή τη στιγμή ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά λεφτά μου σε αυτό το τραπεζικό πράγμα και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ερχόμουν», ενώ στην συνέχεια μίλησε και για τον πρόσφατο θάνατο του αδερφού της Πάτρικ Στόουν σε ηλικία 57 ετών λόγω καρδιακής νόσου.

«Ο αδερφός μου μόλις πέθανε, και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήμουν εδώ. Δεν είναι εύκολη στιγμή για κανέναν από εμάς. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τον κόσμο, αλλά σας λέω, δεν βάζω κάποιον πολιτικό να μου πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω», είπε και πρόσθεσε: «Πώς μπορώ και πώς δεν μπορώ να ζήσω, και ποια είναι η αξία της ζωής μου και ποια δεν είναι. Σηκωθείτε λοιπόν. Σηκωθείτε και πείτε τι αξίζετε. Σας προκαλώ. Αυτό είναι το θάρρος».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments