Σάρωσαν τα μετάλλια οι πατρινοί αθλητές των special olympics στο Λουτράκι

πατρινοί

Εξαιρετικές εμφανίσεις έκαναν στο Λουτράκι για μια ακόμα φορά οι πατρινοί αθλητές που συμμετέχουν στα Προπονητικά Προγράμματα SO Ν. Αχαΐας και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι αθλητές συμμετείχαν στα πανελλήνια πρωταθλήματος κολύμβησης και στίβου special Olympics που ολοκληρώθηκε στο Λουτράκι και η ευτυχία ήταν απερίγραπτη από γονείς και συγγενείς πού βρέθηκαν στα ΚΤΕΛ και υποδέχτηκαν σήμερα τους αθλητές.

Οι αθλητές κολύμβησης που διακρίθηκαν ήταν οι εξής:

Νάσος Τσάμης: Χρυσό μετάλλιο στα 50m  ελεύθερο και στα 100m ελεύθερο, ασημένιο μετάλλια στα 4×50 σκυταλοδρομία ελεύθερο.

Αννα Γκαναβάρα: Χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. Ελεύθερο

Πένυ Μαμασιούλά: Ασημένιο μετάλλιο στα 50m.  Πρόσθιο.

Οι αθλητές στίβου που διακρίθηκαν είναι οι εξής:

Ελένη Σίδερη: Χρυσό μετάλλιο στα 100m και χρυσό στα 200m

Ελισάβετ Κραβαριώτη: Μετάλλιο συμμετοχής στα 100μ.

Ανδρέας Γιαννόπουλος: Χάλκινο μετάλλιο στα 100m. Ελεύθερο

Γιάννης Μπαλόπουλος: Μετάλλιο συμμετοχής στα 100m.

Γιώργος Μασσαράς: Μετάλλιο συμμετοχής στα 100m.

Σταματία Ποδαρά: μετάλλιο συμμετοχής στα 200m. Ελεύθερο.

Την αποστολή συνόδευαν η αρχηγός και συντονίστρια των Προγραμμάτων Βασιλική Χατζησλάβου, η προπονήτρια της κολύμβησης και διευθύντρια της οργανωτικής επιτροπής Νικολέτα Παστού, η προπονήτρια του στίβου Παρασκευή Αρβανιτοπούλου και η πολύτιμη συνοδός Χαρά Πατρικίου.

Να σημειωθεί ότι την αποστολή υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχής Αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές, και τους διαβεβαίωση ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο.