Σχέδιο εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
«Με μερικές αλλαγές στη συμπεριφορά μας μπορούμε να διευκολύνουμε την προσπάθεια της χώρας να μειώσει το ενεργειακό της αποτύπωμα»
Σχέδιο για την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση όπως είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Όπως τόνισε: «Επειδή όλοι πρέπει να βάζουμε πλάτη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, θα παρουσιάσουμε και ένα συνολικό σχέδιο εξοικονόμησης ενέργειας. Διότι έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε σε αυτή την κατεύθυνση είτε μιλάμε για τα δημόσια κτίρια είτε μιλάμε για τις ιδιωτικές κατοικίες».
Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι με μερικές αλλαγές στη συμπεριφορά μας μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια να γλιτώσουμε χρήματα, να διευκολύνουμε την προσπάθεια της χώρας να μειώσει συνολικά το ενεργειακό της αποτύπωμα. «Είναι πολιτικές που μόνο όφελος έχουν από την εφαρμογή τους. Η κυβέρνηση θα φροντίσει να παρουσιάσει σύντομα ένα συγκεκριμένο και συνεκτικό σχέδιο», σημείωσε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ιός Δυτικού Νείλου: Γιατί δεν φτάνουν οι ψεκασμοί – Η λίστα με τα 12 άμεσα μέτρα
Tα dopamine sites κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα πάντα κοστίζουν 0 ευρώ
Παγκόσμια Ημέρα Φάρων: Ο ιστορικός φάρος του Γυθείου που στέκει αγέρωχος ΒΙΝΤΕΟ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Σκύλοι με αισθητήρες και AI εντοπίζουν καρκίνο με ακρίβεια πάνω από 90%
Oι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Πάτρας στην Τέμενη ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
