Σχηματίστηκε δικογραφία για τα κορωνοπάρτι
Η δικογραφία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών για τα κορωνοπάρτι στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, οι διοργανωτές, ο γνωστός dj και οι εντολές του εισαγγελέα, είναι τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ των όσων συνέβησαν το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας.
Οι αξιωματικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας έχουν ήδη συγκεντρώσει στοιχεία για τα όσα έγιναν τα προηγούμενα βράδια στη συγκεκριμένη πλατεία και σχηματίστηκε δικογραφία κατ’ αγνώστων για παράβαση του άρθρου 285 που αφορά στα μέτρα διασποράς του κορωνοϊού.
Ο φάκελος, περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες απο αναρτήσεις στο διαδίκτυο που αφορούν σε καλέσματα απο τους διοργανωτές και αναφορά στον γνωστό dj και ο εισαγγελέας αναμένεται να διατάξει προκαταρκτική, ενώ δεν αποκλείεται να προσθέσει και άλλες κατηγορίες όπως αυτή της παρακώλησης κυκλοφορίας λόγω συνωστισμού.
Παράλληλα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών έχει στείλει όλο το υλικό απο τις αναρτήσεις για την κορωνομάζωξη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να ταυτοποιηθούν dj και διοργανωτές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι ωφελούμενοι του ΕΚΑΜΕ Αιγίου σε γεύμα αγάπης
ChatGPT 80s trend: Αυτό είναι το απόλυτο viral στα social και σας δίνουμε το prompt
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Οι Ακολουθίες του Τιμίου Σταυρού στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου
Όλα όσα ανακοίνωσε η TCL στην IFA 2026: INXTPAPER AMOLED κινητά, νέα tablets και Mini LED TV 10.000 nits
