Σε απίθανο ματς η Γαλλία 2-1 την Αγγλία ΒΙΝΤΕΟ
Θα παίξει για μία θέση στον τελικό με το εκπληκτικό Μαρόκο
Στο μεγάλο κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι που είχε τρία γκολ, απίθανες φάσεις και απίστευτες μάχες, η Γαλλία υπέταξε με 2-1 την Αγγλία και πήρε το εισιτήριο για τους “4” του Μουντιάλ που θα βρει το Μαρόκο. Μοιραίος ο Χάρι Κέιν για τα “λιοντάρια” με χαμένο πέναλτι.
Οι μπλε πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, παρότι δεν ήταν καλύτεροι από τους Άγγλους, βρίσκοντας ένα γκολ με άπιαστο μακρινό σουτ του Τσουαμενί, με το δεύτερο μέρος να έχει έναν απίστευτο ρυθμό και να φέρνει ασύλληπτες συγκινήσεις.
Τα τρία λιοντάρια ισοφάρισαν στο 54′ πέναλτι του Κέιν που έφτασε τα 53 γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του και έπιασε στην κορυφή τον Ρούνεϊ όμως η απάντηση ήρθε από τον κορυφαίο σκόρερ της εθνικής Γαλλίας, Ζιρού, που έκανε το 1-2 με κεφαλιά-δυναμίτη στο 78′, φτάνοντας τα 53 γκολ με τους μπλε.
Το ματς θα μπορούσε να οδηγηθεί στην παράταση αφού η Αγγλία είχε την χρυσή ευκαιρία με δεύτερο πέναλτι που κέρδισε στο ματς όμως στο ραντεβού με την ιστορία, ο Κέιν αποδείχτηκε ασυνεπής, αφού έστειλε τη μπάλα στον… ουρανό.
Έτσι το εισιτήριο της πρόκρισης πέταξε για τους Άγγλους και κατέληξε στα χέρια της Γαλλίας, η οποία την ερχόμενη Τετάρτη (14/12) θα διεκδικήσει απέναντι στον Μαρόκο την παρουσία σε τελικό Μουντιάλ για δεύτερη σερί φορά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Clicks Communicator: Το Android κινητό που θυμίζει BlackBerry είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Πολύεδρο: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 21 με 26 Σεπτεμβρίου – Βιβλία, θέατρο και δράσεις για παιδιά
iPhone Duo: Το «μυστικό» της Apple για να κρύψει την πτυχή της οθόνης
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
