Σε καλό δρόμο ο ΝΟΠ, τότε έρχονται οι Γεωργιανοί
Αν και ακόμα είναι νωρίς για να πούμε οτιδήποτε, εν τούτοις θετικά ήταν τα πρώτα δείγματα γραφής της φετινής ομάδας πόλο του ΝΟΠ που έδειξε στη Λάρισα κόντρα στον ΝΟ Λάρισας που φέτος θα παίξει στην Α1 Εθνική.
Η πατρινή ομάδα που αγωνίστηκε χωρίς τον Γιάννη Μπεριστιάνο-προέκυψε την τελευταία στιγμή μια έκτακτη υποχρέωση- και τους δυο Γεωργιανούς, έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια, δύο το Σάββατο και ένα χθες τα οποία ήταν προπονητικού χαρακτήρα και δεν κρατήθηκε σκορ.
Παρολαυτα ο Βασίλης Λαμπάτος έκανε πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα και έβγαλε συμπεράσματα.
«Αποφασίσαμε να μην κρατήσουμε σκορ, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, έγιναν μερικά ατομικά λάθη, αλλά είναι φυσιολογικό στο χρονικό σημείο» είπε αρχικά ο Λαμπάτος και πρόσθεσε: «Με τη ενσωμάτωση και των δύο ξένων θα είμαστε πλήρεις και θα μπορούμε να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα».
Σε ότι αφορά τους Γεωργιανούς Μέσκχι και Κιριακίντι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται στην Ελλάδα και σύντομα θα μπουν στις προπονήσεις οι οποίες συνεχίζονται στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Ομίλου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αναπληρωτές: Ποιοι δήμοι στηρίζουν με επίδομα ή στέγαση
JBL Pulse 6: Δεκαέξι θέματα φωτισμού και σόου 360 μοιρών
Παράδειγμα προς μίμηση ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλάνιστρας ΦΩΤΟ
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Γιατί το φθηνότερο Mac mini έχει το νεότερο τσιπ και το ακριβότερο όχι
Το απόλυτο gadget επιβίωσης: Η Nokia επιστρέφει με κινητό 30 ευρώ που φορτίζει το smartphone σας!
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
OpenAI: Η επίσημη έκθεση για την παραβίαση της Hugging Face από agents
