Σε κοινή πορεία το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και ο καφές Lavazza, ένα από τα μεγαλύτερα ιταλικά brands στον κόσμο

Τα εκπαιδευτήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Πάτρα έχουν ήδη προμηθευτεί τις μηχανές espresso της Lavazza τελευταίας τεχνολογίας.

Lavazza

Οι σπουδαστές στον τομέα Τουρισμού, αλλά και των σεμιναρίων Barista&BartendingAcademy και BaristaTraining θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στα μοναδικά μονοπάτια δημιουργίας και γνώσης του καφέμ’ έναν από τα μεγαλύτερα ιταλικά brandsστον κόσμο, με τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ Lavazza, καθώς επίσης και με το προϊόν ορόσημο της εταιρείας τη σοκολάτα Eraclea.

Συγκεκριμένα, οι μελλοντικοί επαγγελματίες του καφέ, μέσω της μεγάλης τεχνογνωσίας του ιταλικού καφέ Lavazza, θα εκπαιδευτούν στις κύριες πτυχές της αυθεντικής κουλτούραςτου καφέ, από τις ρίζες της μέχρι τη γευσιγνωσία και τις επαγγελματικές μεθόδους παρασκευής, μέχρι το CoffeeDesign- την ανακάλυψη καινοτόμων προϊόντων με νέους συνδυασμούς γεύσεων και εργαλεία για την παρασκευή και το σερβίρισμα του καφέ.

Για το σκοπό αυτό, τα εκπαιδευτήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο έχουν ήδη προμηθευτεί τις μηχανές espresso της Lavazza τελευταίας τεχνολογίας,που θα ενισχύσουνπεραιτέρω την ποιότητα της εκπαίδευσης μέσα στα εργαστήρια – bar.

Η Lavazza αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής espresso στον κόσμο και ιδρύθηκε το 1895 από τον LuigiLavazza. Έχει εξειδικευμένη τεχνογνωσία στην επεξεργασία του καφέ.Η Lavazza προσφέρει premium καφέεδώ και 125 χρόνια. Σήμερα, δραστηριοποιείταισε περισσότερες από 140 χώρες, ενώ ακολουθεί μια διαδρομή διεθνούς ανάπτυξης με 6 μονάδες παραγωγής παγκοσμίως. Η Lavazza ισχυροποιεί συνεχώς την θέση της στη διεθνή αγορά, με συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων της, που έχουν ως τελικό στόχο την ταύτιση του κορυφαίου αυτού brand, με τον ποιοτικό καφέ.

Η εκπαιδευτική συνεργασία περιλαμβάνει επίσης τη διοργάνωση εξειδικευμένων masterclasses και webinars από τους ειδικούς της Lavazza, οι οποίοι διαθέτουν υψηλή κατάρτιση στη δημιουργία μοναδικών ροφημάτων, αλλά και μια σειρά άλλων στοχευμένωνκοινών δράσεων.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει έναν ακόμα ισχυρό στρατηγικό συνεργάτη με διεθνή εμβέλεια, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για παροχή υψηλής ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop