Σε νέα εξόρμηση η Στέγη των Καλαβρυτινών – ΦΩΤΟ
Η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποίησε μια όμορφη μονοήμερη εκδρομή στο Μέτσοβο- Μονή Ντουραχάνη-Μουσείο Βρέλλη- Ιωάννινα.
Η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποίησε μια όμορφη μονοήμερη εκδρομή στο Μέτσοβο- Μονή Ντουραχάνη-Μουσείο Βρέλλη- Ιωάννινα.
Νωρίς το πρωί ξεκίνησαν για τα Γιάννινα, πρώτη στάση έγινε στο πανέμορφο Μέτσοβο που δικαίως διεκδικεί τον χαρακτηρισμό του γραφικότερου ορεινού οικισμού στην Ελλάδα.
Η μονή της Παναγίας Δουραχάνης ή Ντουραχάνης που βρίσκεται απέναντι από τα Ιωάννινα, στους πρόποδες του όρους Μιτσικέλι με τη μοναδική ιστορία της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλα τα μέλη της Στέγης.
Τέλος, επισκέφθηκαν το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας με τα Κέρινα Ομοιώματα του Παύλου Βρέλλη ,την καστροπολιτεία με τα στενά σοκάκια και έκαναν βόλτα στο παραλίμνιο πεζόδρομο των Ιωαννίνων.
Ο πρόεδρος της Στέγης Φραντζής Παναγιώτης ευχαρίστησε τα μέλη για τη συμμετοχή τους και την στήριξή τους και ευχήθηκε καλές γιορτές.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Λένα Παπαληγούρα: Δεν υπάρχει μέρα που να μη σκεφτώ τον πατέρα μου
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Πάρκαρε μέσα στη θάλασσα: Τι μπορεί να προκαλέσει το αλμυρό νερό στο αυτοκίνητο ΦΩΤΟ
Μικρές κόκκινες κουκκίδες στο δέρμα: Πότε είναι αθώες;
Συνάντηση του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών με ΑΔΜΗΕ και Wise Greece
