Σε οικονομικό αδιέξοδο η Πατραϊκή Μαντολινάτα – Συνάντηση Γεροπαναγιώτη με τον πρόεδρο του ομίλου
Ζητήματα που αφορούν την Πατραϊκή Μαντολινάτα, όπως το οικονομικό αδιέξοδο, το πρόβλημα στέγασης κ.α. συζήτησαν η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη με τον πρόεδρο του ομίλου κ. Χρήστο Πούλιο.
Το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Πατραϊκή Μαντολινάτα, το πρόβλημα της στέγασής της, η φύλαξη και σωστή διαχείριση του ιστορικού της αρχείου, αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, με τον πρόεδρο του ομίλου κ. Χρήστο Πούλιο.
Ο κ Πούλιος αναφέρθηκε στη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο όμιλος, ο οποίος πλέον αδυνατεί να καλύψει έστω κατ’ ελάχιστο στα λειτουργικά του έξοδα, ενώ επεσήμανε ότι υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για το αρχείο του ομίλου, ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας, η οποία έχει αναγκάσει την Πατραϊκή Μαντολινάτα να παραμένει κλειστή.
Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού από την πλευρά της αναφέρθηκε στην οικονομική ασφυξία την οποία βιώνει ο Δήμος και ιδιαίτερα ο Πολιτιστικός Οργανισμός, ενώ δεσμεύθηκε πως παρά τις δυσκολίες θα αναζητηθούν τρόποι στήριξης του σωματείου.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν αμέσως μετά τις γιορτές να έχουν νέα συνάντηση. Στη συνάντηση πήρε μέρος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης», Γεράσιμος Βουτσινάς
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
