Σε ύφεση η φωτιά σε Βούλα και Βάρη – Παραμένουν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Το πρώτο φως της ημέρας κινητοποίησε και πάλι τις εναέριες δυνάμεις ενώ οι επίγειες βρίσκονται στο σημείο όλο το βράδυ για τυχόν αναζωπυρώσεις σε Βούλα και Βάρη.
Σε κατάσταση ύφεσης βρίσκεται η φωτιά που ξεκίνησε από τη Γλυφάδα το μεσημέρι του Σαββάτου και καίει στις περιοχές Βούλα και Βάρη.
Το πρώτο φως της ημέρας κινητοποίησε και πάλι τις εναέριες δυνάμεις ενώ οι επίγειες βρίσκονται στο σημείο όλο το βράδυ για τυχόν αναζωπυρώσεις σε Βούλα και Βάρη.
Στα πύρινα μέτωπα αυτή την ώρα επιχειρούν 283 πυροσβέστες και 65 οχήματα, ενώ από την ανατολή του ηλίου 2 εναέρια αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα έχουν πέσει και εκείνα στην μάχη της κατάσβεσης της φωτιάς.
Στα σημεία βρίσκονται εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες από ΟΤΑ με την αστυνομία να συνδράμει και εκείνη σε όλη την έκταση της πυρκαγιάς. Δεν απειλείται καμία κατοικία.
Όσον αφορά την πυρκαγιά στην Κάρυστο δεν φαίνεται να υπάρχει πλέον μέτωπο ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική χθες Σάββατο ξέσπασαν 61 φωτιές.
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυρκαγιάς στην Γλυφάδα, συνολικά επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζ/ρων τμημ. και 20 οχμτα. Από αέρος επιχειρούν περιοδικά 6 Α/Φ, 3 Ε/Π καθώς & 1 Ε/Π για εναέριο συντονισμό. Επίσης κινητοποιήθηκε 1 Ε/Π του Ε.Σ. Συνδρομή εθελοντές πυρ/στες & ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 4, 2022
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να διαλέγεις πάντα γλυκό καρπούζι: Το κόλπο με το χρώμα και τον ήχο που δεν σου λένε στη λαϊκή
Νέο Tesla update: Το Grok παίρνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου
Μαίρη Λίντα: Η φωνή που σημάδεψε το λαϊκό τραγούδι – Από τον Πύργο Ηλείας στη διεθνή αναγνώριση
Δείτε πόσο καιρό μπορεί να μείνει το βούτυρο έξω μέχρι να γίνει επικίνδυνο
Samsung Galaxy Unpacked: Αποκαλύπτονται σήμερα Z Fold 8 και Z Flip 8 και ένα τρίτο foldable
