ΣΕΓΑΣ: Νέος τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων ο Χρ. Μελέτογλου

Ο Ολυμπιονίκης του τριπλούν θα κληθεί να ηγηθεί του νέου μοντέλου διάρθρωσης για τον υψηλό αθλητισμό

ΣΕΓΑΣ: Νέος τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων ο Χρ. Μελέτογλου

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του Χρήστου Μελέτογλου ως νέου τεχνικού διευθυντή των Εθνικών μας ομάδων.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Χρήστος Μελετογλου μετά την πολύχρονη παρουσία στην κατηγορία Κ20 αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής εθνικών ομάδων στην Ομοσπονδία. Την απόφαση αυτή έλαβε το συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης. Ο ολυμπιονίκης του τριπλούν θα κληθεί να ηγηθεί του νέου μοντέλου διάρθρωσης για τον υψηλό αθλητισμό, το οποίο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη συνεργασία και στην ανάγκη της λειτουργίας του κλασικού αθλητισμού σε κάθετη δομή και με στόχο την ενίσχυση αθλητών και προπονητών ανάπτυξης και υψηλού αθλητισμού.

Ο Στέφανος Ματακης θα είναι ο νέος συντονιστής αναπτυξιακών ομάδων, ο άνθρωπος που θα έχει την ευθύνη των αθλητών και αθλητριών των κατηγοριών Κ20-Κ18 και θα είναι σε στενή συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή.
Το νέο μοντέλο περιλαμβάνει πέντε συντονιστές ανά κατηγορία αγωνισμάτων και αυτοί θα είναι έξης: Άλματα: Γιώργος Πομάσκι, Δρόμοι εμπόδια/Ταχύτητες: Ιωάννα Σιώμου, Δρόμοι μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων: Δημήτρης Θεοδωρίδης, Ρίψεις: Χρήστος Παπαδόπουλος, Σύνθετα: Δέσποινα Πάκου.
Τις θέσεις των επιτελικών τεχνικών σωματειακου αθλητισμού αναλαμβάνουν οι: Μάρκος Καλούδης, Χρήστος Χατζηβασιλείου και Βασίλης Πλάτωνας.
Διευθυντής αγώνων του ΣΕΓΑΣ θα είναι ο Ανδρέας Γκόγκας και τεχνικοί αγώνων οι Δημήτρης Χαλβατζαρας και Άγγελος Προβατάς».

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ