Σεισμοί σε Σαντορίνη – Αμοργό: Ποιες σχολικές μονάδες παραμένουν κλειστές και μέχρι πότε
Νέα ανακοίνωση διευκρινίζει ποια σχολεία είναι κλειστά και πού λόγω των σεισμών στην περιοχή μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.
Ανακοινώθηκε το πλάνο λειτουργίας των σχολείων στα νησιά που επηρεάζονται από τη σεισμική δραστηριότητα μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.
Συγκεκριμένα, στη Θήρα, την Αμοργό, την Ανάφη και την Ίο, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 10 έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.
Στη Νάξο, την Πάρο, την Αντίπαρο και την Κίμωλο, η λειτουργία των σχολείων αναστέλλεται για δύο ημέρες, έως την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη Σίφνο, τα σχολεία λειτουργούν κανονικά, με εξαίρεση το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές τάξεις «Νικόλαος Προμπονάς», τα οποία θα παραμείνουν κλειστά έως την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.
Οι αποφάσεις ελήφθησαν ύστερα από ενημέρωση ειδικών σεισμολόγων σε σύσκεψη των Δημάρχων Κυκλάδων και των αρμόδιων αρχών, οι οποίοι εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί για την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κρατήσετε τη φέτα φρέσκια για μέρες: Γιατί χαλάει τόσο γρήγορα;
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Βρήκατε ένα πλαστικό μπουκάλι σφηνωμένο στη ρόδα του αυτοκινήτου; Δείτε γιατί πρέπει να κλειδώσετε αμέσως τις πόρτες!
Το λαχανικό που «χαρίζει» μακροζωία – Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
Τα «Καμενιάνεια 2026» από τον Σύνδεσμο Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών,
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα αυγά του εμπορίου
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
