Σεισμός Μυτιλήνη: Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία στον Δήμο Δυτικής Λέσβου
Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Δυτικής Λέσβου θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου.
Με τις αυτοψίες των μηχανικών στα σχολικά κτίρια του δήμου να συνεχίζονται, με απόφαση του δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου. Ας σημειωθεί ότι ρηγματώσεις από το σημερινό σεισμό εμφανίστηκαν στην εσωτερική τοιχοποιία του σχολείου του χωριού Συκαμνιά.
Λόγω των κατολισθήσεων στον ορεινό όγκο του Λεπετύμνου, για προληπτικούς λόγους, απευθύνεται σύσταση από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Δυτικής Λέσβου προς τους δημότες, να αποφεύγονται, τουλάχιστον τις επόμενες ώρες, οι άσκοπες οδικές μετακινήσεις, κυρίως στο δίκτυο Λεπετύμνου, Αργένου, Σκαμιάς, Πελόπης. Αν και δεν έχουν καταγραφεί, μέχρι στιγμής, σοβαρές ζημιές, η σεισμική δραστηριότητα σε συνδυασμό με τις επικείμενες έντονες βροχοπτώσεις, είναι πιθανό να προκαλέσουν κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο. Να σημειωθεί ότι έχουν διαπιστωθεί κατολισθήσεις και το φαινόμενο έγινε εντονότερο σήμερα, σε διάφορα σημεία του ορεινού όγκου του Λεπετύμνου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκαίνια της συλλογής πλαστινοποιημένων δειγμάτων του Εργαστηρίου Ανατομίας του Πανεπιστημίου Πατρών
Το Sony WH-CH730N και το WH-CH530 καταφθάνουν με εντυπωσιακή μπαταρία
Ύπνος με σουτιέν: Επιτρέπεται ή κάνει κακό στο στήθος;
Πρυτάνεις επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΕΑΠ στην ΔΕΘ
Το Sony WH-1000XM4C φέρνει Bluetooth 6 και ανανεωμένο ήχο
