Σεργκέι Λαβρόφ: «Η Ρωσία δεν θα δεχτεί έναν κόσμο όπου θα κυριαρχούν οι ΗΠΑ»
«Η Μόσχα δεν θα δεχτεί έναν κόσμο όπου θα κυριαρχούν οι ΗΠΑ» ανέφερε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
Η Ρωσία έχει χάσει όλες τις ψευδαισθήσεις για το αν μπορεί να βασίζεται στη Δύση και η Μόσχα δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί μια άποψη του κόσμου στον οποίο θα κυριαρχούν οι ΗΠΑ που θέλουν να λειτουργούν σαν παγκόσμιος σερίφης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαβρόφ.
Χαρακτηρίζοντας τη Ρωσία «μικρό παίκτη» στον παγκόσμιο πόλεμο της ενημέρωσης, ο κ. Λαβρόφ ανέφερε ότι σε αυτό το πεδίο κυριαρχούν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και οι Ευρωπαίοι. «Δεν υπάρχουν ανεξάρτητα δυτικά μέσα ενημέρωσης», πρόσθεσε με νόημα.
Παράλληλα, διέψευσε το δημοσίευμα της BILD σύμφωνα με το οποίο το αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Κίνα γυρίσε πίσω στη Ρωσία στα μισά της διαδρομής.
«Στόχος μας είναι να απομακρύνουμε κάθε απειλή προς τη Ρωσία από το ουκρανικό έδαφος», κατέληξε ο Λαβρόφ, αναφερόμενος στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η συνάντηση του Παναιγιάλειου με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
OpenAI: AI μοντέλο έδωσε οδηγίες στον εαυτό του για να καλύψει λάθος του
«Έλεγε πως ο πατέρας μου έχει μετενσαρκωθεί σε μένα», αποκαλυπτική μαρτυρία για τον υπνοθεραπευτή του Μαζωνάκη
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
