Σέρρες – Δήμαρχος Σιντικής: Ήταν η τρίτη φορά που το ζευγάρι έκανε ιαματική θεραπεία στα Λουτρά

O δήμαρχος Σιντικής δήλωσε πως, το ζευγάρι ήταν εδώ και κάποιες ημέρες στα Λουτρά και ήταν η τρίτη φορά που ακολούθησε ιαματική θεραπεία.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Άγνωστο παραμένει μέχρι τώρα, πώς το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε ατομικό χώρο των Ιαματικών Λουτρών Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρό ζευγάρι μέσα σε πισίνα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GRTimes, το ζευγάρι ήταν περίπου 65 ετών, δεν ήταν από την περιοχή του δήμου Σιντικής και ήταν η τρίτη φορά που προχωρούσε σε ιαματική θεραπεία.

“Εγώ θα μείνω μόνο στα γεγονότα και από εκεί και πέρα είναι δουλειά της Αστυνομίας, να εξακριβώσει το τι ακριβώς συνέβη καθώς όλες οι υπηρεσίες διερευνούν το περιστατικό και αυτές θα βγάλουν το πόρισμα.

Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το ζευγάρι ήταν εδώ και κάποιες ημέρες στα Λουτρά και ήταν η τρίτη φορά που ακολούθησε ιαματική θεραπεία. Σήμερα, χρησιμοποίησε έναν ιδιωτικό χώρο, κάτι σαν τζακούζι αν μπορώ να το περιγράψω σωστά, που υπάρχουν στα Ιαματικά Λουτρά για ζευγάρια όμως δεν βγήκαν στον προβλεπόμενο χρόνο. Όταν η καθυστέρηση έγινε αντιληπτή, άνθρωποι από το προσωπικό μετέβησαν άμεσα στο χώρο, χτύπησαν την πόρτα αλλά απάντηση δεν πήραν. Όταν τελικά εισήλθαν τους εντόπισαν μαζί νεκρούς” σημείωσε ο δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης.

Ο τελευταίος σημείωσε, ότι στο χώρο έχουν μεταβεί κλιμάκια της αστυνομίας που διερευνούν τα αίτια του συμβάντος, τη στιγμή που το Ιαματικά Λουτρά είναι πλήρης και γεμάτα από κόσμο. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι από πλευράς δημοτικής επιχείρησης και λειτουργίας των Λουτρών δεν έχει βρεθεί κάτι μεμπτό. “Όλα δούλευαν κανονικά και το προσωπικό, οι νοσοκόμοι, οι γιατροί ήταν όλοι στη θέση τους. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Αυτά θα τα διερευνήσουν οι Αρχές” κατέληξε μιλώντας στο GRTimes.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ