Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – Πετράλωνα: Καταθέτει σήμερα ο μάρτυρας κλειδί – Κατηγορούμενος ο πατέρας

Σήμερα,  θα δώσει κατάθεση ο συγγραφέας, ο οποίος αποτελεί τον άνθρωπο εκείνο από τον οποίο άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

παιδιά

Για τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο παιδιών, από τον ίδιο τους τον πατέρα στα Πετράλωνα, καταθέτει σήμερα ο μάρτυρας «κλειδί».

Η δικηγόρος της 22χρονης σήμερα κόρης της οικογένειας, Δήμητρα Πλαστήρα μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία», τόνισε ότι η 22χρονη έχει ήδη καταθέσει και θα το επαναλάβει συμπληρωματικά και τις επόμενες ημέρες, ενώ όπως είπε κατάθεση έχει δώσει και ο 17χρονος αδελφός της.

Σήμερα, σύμφωνα με την ίδια, θα δώσει κατάθεση ο συγγραφέας, ο οποίος αποτελεί τον άνθρωπο εκείνο από τον οποίο άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Όπως είπε η κα Πλαστήρα «αυτά που έχουμε ακούσει και από τα ίδια τα παιδιά, δεν μπορεί να τα χωρέσει ανθρώπινος νους και όσο και να μην θέλουμε να τα πιστέψουμε, αυτά είναι η εμπειρία των παιδιών. Έχουν κατατεθεί όλα όσα αφορούσαν στον πατέρα τους και προγενέστερα και τώρα είναι η σειρά να μιλήσουν για την μητέρα τους».

Η δικηγόρος υποστήριξε ότι «ο συγγραφέας έχει καταθέσει στην Εισαγγελία αίτημα αναδοχής για τον 17χρονο εδώ και έναν χρόνο. Το θέμα είναι όμως, ότι έχουμε πληροφορηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι ο φάκελος είναι έτοιμος από τον Μάιο και αναρωτιόμαστε γιατί δεν αποφαίνονται εδώ και τόσους μήνες είτε προς τη μία κατεύθυνση ή προς την άλλη.

Σε λίγους μήνες το παιδί αυτό θα γίνει 17 ετών. Είναι ένα παιδί που με τον τρόπο αυτόν η Πολιτεία τού έχει απεμπολήσει τα δικονομικά δικαιώματά του γιατί χωρίς στην ουσία να τον εκπροσωπεί κάποιος, ο ίδιος δεν μπορεί να εκπληρώσει τα δικαιώματά του».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments