«Σήκωσε το γάντι» ο Μητσοτάκης: «Πάψε να αμφισβητείς την κυριαρχία των νησιών» – Άμεση απάντηση στις δηλώσεις Ερντογάν
Άμεση απάντηση του Κυριάκου Μηστοτάκη στις δηλώσεις Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πήρε τον λόγο στο δείπνο των ηγετών και στο τέλος της παρέμβασής του κατηγόρησε απρόκλητα την Ελλάδα ότι ανεβάζει την ένταση και προκαλεί.
Ειδικότερα ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι η Ελλάδα καταλαβαίνει το μήνυμα που έχει στείλει η Τουρκία ότι «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μες στη νύχτα» και ο Ρετζέπ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή με την Ελλάδα.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τον λόγο αμέσως και του απάντησε ευθέως ότι πρέπει να πάψει να αμφισβητεί την κυριαρχία των νησιών. Και ότι αντί να προκαλεί εντάσεις θα πρέπει να προσέλθει σε συνεννόηση και διάλογο χωρίς εντάσεις και ακραία ρητορική, όπως κάνουν οι υπεύθυνοι ηγέτες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Φορτίζετε το κινητό με τον φορτιστή του laptop; Να τι πραγματικά συμβαίνει
Δημοτικό πανηγύρι με Καψάλη στην Ακολη ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
ChatGPT: Δωρεάν πλέον λειτουργία που μέχρι χθες πλήρωναν οι συνδρομητές
Αρχαία και σύγχρονη Τέχνη στο Μουσείο Πατρών υπό το φως του φεγγαριού
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Apple M6 vs M5: Οι πραγματικές διαφορές του πρώτου επεξεργαστή 2 νανομέτρων
