Σήμερα η ψηφιακή ημερίδα “Covid-19: Αντιμετώπιση και η επόμενη μέρα”
Διαδικτυακή ημερίδα για την αντιμετώπιση και την επόμενη μέρα του Covid-19 συνδιοργανώνουν Η Ιατρική Εταιρία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) σε συνδιοργάνωση με την Παθολογική Κλινική του ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια» και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η Ιατρική Εταιρία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) σε συνδιοργάνωση με την Παθολογική Κλινική του ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια» και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιεί ψηφιακή ημερίδα σήμερα Τετάρτη 07/07/2021 στις 19:00 με θέμα: «Covid-19: Αντιμετώπιση και η επόμενη μέρα».
Στην ημερίδα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα στα νοσοκομεία, στην εργαστηριακή διερεύνηση των περιστατικών αλλά και στο ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην διαχείριση της πανδημίας.
- Χαράλαμπος Μπονάνος, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας
- Γιάννης Καρβέλης, Διοικητής της 6ης ΥΠΕ
- Μάρκος Μαραγκός, Αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ
- Περικλής Δουζδαμπάνης, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Ε.Δ.Ε.Π.
Την ψηφιακή ημερίδα θα προλογίσει ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, κύριος Μάρκος Μαραγκός ο οποίος μαζί με τον κ. Περικλή Δουζδαμπάνη θα προεδρεύσουν της ημερίδας.
Ως ομιλητές συμμετέχουν οι:
- Αργύριος Τζουβελέκης, Αν. Καθηγητής Πνευμονολογίας ΠΓΝΠ
- Αθανασία Μουζάκη, Υπεύθυνη Εργαστηρίου COVID, Καθηγήτρια Εργαστηριακής Αιματολογίας-Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Πατρών
- Μίνα Γκάγκα, Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου
- Νικόλαος Σύψας, Καθηγητής Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ
Κεντρικός Χορηγός της εκδήλωσης: UNI–PHARMA
Χορηγός της εκδήλωσης: RAFARM
Στο τέλος θα διεξαχθούν συμπεράσματα και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.
Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του www.iedep.gr. Πληροφορίες για την ημερίδα και το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News