ΣΚΕΑΝΑ σε Μπονάνο: Δεν μπορούμε να ελέγχουμε εμείς ποιος είναι εμβολιασμένος

Οι εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ στη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλμπο Μπονάνο, κατέστησαν σαφή την αδυναμία των επιχειρήσεων να κάνουν οι ίδιες του ελέγχους στους πελάτες.

mponanos skeana

Συνάντηση εργασίας με τη νέα διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ είχε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος, κατά την οποία, αφού ευχαρίστησε τον κλάδο για την υπεύθυνη στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα της κρίσης, ακολούθησε συζήτηση σχετικά με την πορεία της πανδημίας και ενημέρωσε τους παρόντες για τα ενθαρρυντικά δεδομένα της περιοχής, σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών και τα χαμηλά πλέον ποσοστά σε νοσούντες και ενεργά κρούσματα.

Οι εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ αναφέρθηκαν στο θέμα που έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τα προνόμια των εμβολιασμένων και τον διαχωρισμό των καταστημάτων εστίασης σε αμιγώς εμβολιασμένων και μικτά καθώς και την αδυναμία των επιχειρήσεων να διεξάγουν οι ίδιες του ελέγχους στο κοινό.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Σπυρόπουλος τόνισε πως αυτή είναι αρμοδιότητα των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών και όχι του εκάστοτε επιχειρηματία ή υπαλλήλου.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν άλλα ζητήματα, όπως η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, η πεζοδρόμηση περιοχών και η ανάγκη για ενέργειες με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού και συμφωνήθηκε συνάντηση φορέων με κεντρικό θέμα τον τουρισμό, στην οποία θα συμμετάσχει και ο ΣΚΕΑΝΑ με τις προτάσεις του.

Ο κ. Μπονάνος συνεχάρη τη νέα διοίκηση κι ευχήθηκε καλή θητεία, ενώ από την πλευρά τους, τα μέλη του ΔΣ του ΣΚΕΝΑ ευχαρίστησαν τον κ. Μπονάνο για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση του σε θέματα που αφορούν τον κλάδο της εστίασης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η γενική διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΔΕ Γεωργία Πλώτα και εκ μέρους του ΣΚΕΑΝΑ επίσης, ο ταμίας, Γιώργος Κολλιόπουλος και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Τύπου, Κωνσταντίνος Σακκής.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ