Σκηνές τρόμου στην Πάτρα: Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο για να γλιτώσει από τον πρώην της – Επέμβαση της Αστυνομίας
Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα, όταν άνδρας επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του προκαλώντας πανικό. Η άμεση επέμβαση της Αστυνομίας οδήγησε στην προσαγωγή του.

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα, έπειτα από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γυναίκα βρέθηκε σε κίνδυνο όταν ο πρώην σύζυγός της εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά και άρχισε να επιδεικνύει επιθετική συμπεριφορά. Η γυναίκα κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της για να προστατευτεί, ενώ εκείνος χτυπούσε με δύναμη το τζάμι, προκαλώντας φόβο και τρόμο.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν μετά από κλήση. Ο άνδρας, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, αλλά εντοπίστηκε και προσήχθη.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, που διερευνά τις συνθήκες του περιστατικού.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News