Σκοτώθηκε 30χρονος με τη μηχανή του στην Εύβοια: Βρέθηκε νεκρός ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο
Ακόμη ένα δυστύχημα έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των τροχαίων στη χώρα, με έναν 30χρονο να χάνει τη ζωή του ακαριαία όταν έπεσε με τη μηχανή του σε μαντρότοιχο στην Εύβοια, τη Μεγάλη Παρασκευή.
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (18.04.2025) στην περιοχή Μπουρνώντας της Εύβοιας, με θύμα έναν άνδρα μόλις 30 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline, ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα σε μαντρότοιχο σπιτιού.
Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, διερχόμενη γυναίκα εντόπισε τη μοτοσικλέτα και τον αναβάτη στο σημείο και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία. Οι Αρχές κατέφθασαν στον τόπο του δυστυχήματος και ξεκίνησαν τις απαραίτητες έρευνες για τη διαλεύκανση των συνθηκών του τραγικού συμβάντος.
Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία, ειδικά ενόψει των ημερών του Πάσχα, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο την ανάγκη για αυξημένη προσοχή και μέτρα οδικής ασφάλειας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Ζώδια 26/7: Καρμικό μαρτύριο 18 μηνών φτάνει στο τέλος!
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Οι Εθελοντές Σαμαρείτες στον «Γλάρο του Τσέχωφ» στο αρχαιολογικό χώρο του Ρίου ΦΩΤΟ
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Στο Γιαννισκάρι άνθισαν τα κρινάκια της άμμου ΦΩΤ0
