Σκρέκας από Κοζάνη: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε τα νοικοκυριά να κρυώσουν»

Τι δήλωσε ο Κώστας Σκρέκας προσερχόμενος στην σύσκεψη του αναπτυξιακού σχεδίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιείται στην Κοζάνη.

Σκρέκας από Κοζάνη: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε τα νοικοκυριά να κρυώσουν»

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, φτάνοντας στην σύσκεψη του αναπτυξιακού σχεδίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιείται στην Κοζάνη, δήλωσε χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν νοικοκυριό της Ελλάδας να παγώσει φέτος τον χειμώνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανέφερε πως «δεν θα αφήσουμε τον κόσμο να κρυώσει», τόνισε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας σε ότι αφορά στην λειτουργία των τηλεθερμάνσεων προσερχόμενος στην σύσκεψη του αναπτυξιακού σχεδίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιείται στην Κοζάνη στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή.

Ο κ. Σκρέκας τόνισε με νόημα ότι «δεν πρόκειται να αφήσουμε τα νοικοκυριά να κρυώσουν, ούτε τον φετινό χειμώνα ούτε τους επόμενους όπως έγινε κάθε χρόνο όπως τώρα».

Για Ακρινή

Απαντώντας σε ερώτηση της ΕΡΤ όσον αφορά τον οικισμό της Ακρινής, ο ίδιος υπογράμμισε ότι υπάρχει μια σειρά από δράσεις και παρεμβάσεις που θα κάνουν την ζωή των κατοίκων και πιο βιώσιμη και καλύτερη.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ