Σκρέκας: Νέα προθεσμία υποβολής προσφορών για το Κέντρο Καινοτομίας
Νέα προθεσμία υποβολής προσφορών για την δημιουργία του Κέντρου Καινοτομίας στην Αθήνα.
Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2023 παρατείνεται η προσθεσμία υποβολής προσφορών στον δημόσιο διεθνή διαγωνισμό ανάθεσης σύμβασης Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα για την δημιουργία του Κέντρου Καινοτομίας στην Αθήνα.
Την απόφαση έλαβε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας μετά από αίτημα που υπέβαλε στις αρχές Ιουλίου ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την αξιοποίηση του ακινήτου στη Λ. Πειραιώς 62, στο πρώην βιομηχανικό ακίνητο της ΧΡΩΠΕΙ και αφορά στη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση, λειτουργία και εκμετάλλευση των υποδομών για την δημιουργία ενός Κέντρου Καινοτομίας (Πολιτεία Καινοτομίας) το οποίο θα αποτελέσει ένα φυσικό χώρο, όπου μεγάλες επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά ιδρύματα, νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) και startup incubator/accelerators, θα φιλοξενούνται και θα συνεργάζονται, ενισχύοντας την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.
Η ημερομηνία υποβολής προσφορών για το project, αντί για τα μέσα Μαΐου (17/05), είχε μεταφερθεί στις 17 Ιουλίου 2023 και μεταφέρθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2023.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Ένα καλοκαίρι γεμάτο δράσεις για όλη την οικογένεια στο «Φωτεινό Αστέρι» ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Το Βραχνί έχει ταλέντο από την Πολιτιστική Δράση Βραχναιίκων ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
