Sky Express: Το πρώτο υπερσύγχρονο “πράσινο” ATR 72-600 στους ελληνικούς αιθέρες
Η εταιρεία με την απόκτηση του νέου αεροπλάνου θα εξυπηρετεί με άνεση 35 περιφερειακούς προορισμούς.
Tη νέα γενιά αεροσκαφών ATR 72-600 φέρνει για πρώτη φορά στη χώρα μας η SKY express, για να ενισχύσει την κάλυψη του εσωτερικού δικτύου της. Το συγκεκριμένο είδος αεροσκάφους, το οποίο προσγειώθηκε χθες στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις της εγχώριας αεροπλοΐας, ενώ διακρίνεται παγκοσμίως για την τεχνολογία και την υψηλή εξοικονόμηση καυσίμων, που το καθιστά φιλικό προς το περιβάλλον.
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η SKY express, «η επιλογή του έγινε στο πλαίσιο της συστηματικής επένδυσης της SKY express στoν εμπλουτισμό του ήδη “πράσινου” στόλου (green fleet) της, που την κατατάσσει πρώτη αυτή τη στιγμή στη χώρα επί του συνόλου των αεροσκαφών της».
Με την απόκτηση του νέου αεροπλάνου σε μια απαιτητική περίοδο για τον τουρισμό μας, η SKY express θα εξυπηρετεί με άνεση 35 περιφερειακούς προορισμούς, από την Κρήτη έως την Αλεξανδρούπολη και από την Κέρκυρα έως την Ικαρία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Τίτλοι τέλους για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Πατρέων ΦΩΤΟ
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο «Πολύεδρο»
«Τηγανητά» αυγά χωρίς σταγόνα λάδι: Το μυστικό που απογειώνει τη γεύση και σώζει θερμίδες
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Αιγιάλειας δίνουν ζωή στον Αύγουστο
