Σκυλακάκης – Ηλιόπουλος: Ξέρετε πότε γίνονται οι φορολογικές δηλώσεις; – Στο τέλος της χρονιάς

Μία… ιδιαίτερη συζήτηση είχαν τηλεοπτικά ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Σκυλακάκης - Ηλιόπουλος: Ξέρετε πότε γίνονται οι φορολογικές δηλώσεις; – Στο τέλος της χρονιάς

Μία… ιδιαίτερη συζήτηση είχαν ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, σχετικά με τις φορολογικές δηλώσεις.

Οι εκλογές βρίσκονται προ των πυλών και οι πολιτικές αντιπαραθέσεις και συζητήσεις, συνεχίζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Στον ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκα το απόγευμα της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Η συζήτηση ανάμεσα στους δυο πολιτικούς μοιραία περιστράφηκε γύρω και από την οικονομία, με τον κύριο Σκυλακάκη να ρωτάει τον κύριο Ηλιόπουλο για το πότε υποβάλλονται οι φορολογικές δηλώσεις και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Σκυλακάκης: Μα πότε γίνονται οι φορολογικές δηλώσεις, ξέρετε;

Ηλιόπουλος: Συνεχίστε

Σκυλακάκης: Πότε γίνονται, ξέρετε να μου πείτε;

Ηλιόπουλος: Στο τέλος της χρονιάς, αυτό θέλετε να πείτε;

Σκυλακάκης: Όχι δεν γίνονται στο τέλος της χρονιάς. Γίνονται στα μέσα της επόμενης χρονιάς και μετά εισπράττονται τα ποσά που προκύπτουν από τη δήλωση.

Δείτε το video:

 

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ