Σκύρος: Κατέρρευσαν δύο γέφυρες από την κακοκαιρία – Εντοπίστηκαν αγνοούμενοι τουρίστες
Σοβαρά είναι τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει από το μεσημέρι τη Σκύρο.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος του νησιού, δύο γέφυρες κατέρρευσαν, ενώ επιχείρηση στήθηκε για αγνοούμενους τουρίστες.
Το ευτυχές είναι ότι οι αγνοούμενοι εντοπίστηκαν τρεις ώρες αργότερα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους.
Σε ανακοίνωση του, ο δήμος Σκύρου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αγαπητοί Συνδημότες, τα έντονα καιρικά φαινόμενα που ήδη πλήττουν το νησί μας από χθες βράδυ θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες κατόπιν ενημέρωσης από την Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι και επισκέπτες του Νησιού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις, καθώς και το μπάνιο στις παραλίες στη διάρκεια των φαινομένων. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σκύρου βρίσκεται σε επιφυλακή.»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S26 FE και τιμή από 700 δολάρια
«Μπλόκο» στα νέα Airbnb: Όλες οι αλλαγές, οι ζώνες απαγόρευσης και τα νεόδμητα
Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει πρόταση νόμου στη Βουλή για τα κόκκινα δάνεια
Ό,τι λέτε στο ChatGPT μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας και ήδη συμβαίνει
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
