Σοφία Νικολάου: Τι απαντάει για τη βίλα στο Ψυχικό

Πώς εξήγησε την αγορά της πολυτελούς κατοικίας η Σοφία Νικολάου

Σοφία Νικολάου: Τι απαντάει για τη βίλα στο Ψυχικό

Τη δική της εξήγηση σχετικά με τη διώροφη μονοκατοικία που αγόρασε στο Ψυχικό, και για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, έδωσε η Σοφία Νικολάου με διπλή ανάρτησή της στο Facebook.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνει αρχικά πως προχώρησε στη συγκεκριμένη αγορά για να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή στα παιδιά της, “πουλώντας άλλο σπίτι στο Κολωνάκι” και αφού πρώτα έλαβε “υψηλότατο δάνειο το οποίο και θα εξυπηρετώ για πολλά χρόνια”.

Μάλιστα, παραπέμπει στο Πόθεν Έσχες της και κάνει λόγο για “συκοφάντες”, προαναγγέλλοντας και νομικές ενέργειες σε βάρος τους.

Λίγο αργότερα, η Σοφία Νικολάου επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση, η οποία είχε πολύ πιο επιθετικό ύφος.

Με ακραίους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη, τον οποίο -όπως έγραψε- καθιστά “υπεύθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα και την οικογένειά μου” επειδή “δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στο Facebook την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού μου”.

“Τώρα που θέτεις σε κίνδυνο την οικογένειά μου, σου δηλώνω ότι θα κάνω τα πάντα για να σε σβήσω πολιτικά” ανέφερε η κ. Νικολάου.

Υπενθυμίζεται πως, ο βουλευτής Χανίων, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, αναφέρει ότι το κόστος του οικοπέδου και της οικίας της κ. Νικολάου ανήλθαν σε 850.000 ευρώ, ενώ όπως αναφέρει, ποσό της τάξης των 350.000 ευρώ δόθηκε από την κ. Νικολάου για την ανακαίνιση του σπιτιού.

ΝΔ: Φασιστική μέθοδος η δημοσιοποίηση της διεύθυνσης της Σοφίας Νικολάου
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε την αντίδραση και της Νέας Δημοκρατίας.

“Το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, όπως της κ. Νικολάου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

“Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους”.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments