Σοκ με ηλικιωμένο που βρέθηκε νεκρός στη Ρόδο
Σε βραχώδη περιοχή στο Μόντε Σμιθ, λίγο μετά τις 3:10 το μεσημέρι σήμερα (27/8/2026) έπειτα από πτώση, από ύψος περίπου πέντε μέτρων

Δυστυχώς τραγικό ήταν το τέλος στην αναζήτηση ενός 73χρονου άνδρα στη Ρόδο. Συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή στο Μόντε Σμιθ, λίγο μετά τις 3:10 το μεσημέρι σήμερα (27/8/2026) έπειτα από πτώση, από ύψος περίπου πέντε μέτρων.
Χανιά: Βουτιά στη θάλασσα κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό για 45χρονο
Μάλιστα για την ανάσυρση του 73χρονου στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Ρόδο, οι οποίοι κατάφεραν να προσεγγίσουν το δύσβατο σημείο και να ανασύρουν τον ηλικιωμένο.
Έτσι όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας ήταν νεκρός. Στο σημείο βρέθηκαν, επίσης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου και του αρμόδιου Αστυνομικού Τμήματος, προκειμένου να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 73χρονος βρήκε τραγικό θάνατο.
Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, λίγες ώρες νωρίτερα είχε εκδοθεί Silver Alert για την εξαφάνισή του, καθώς είχαν χαθεί τα ίχνη του.
Το αυτοκίνητο του 73χρονου εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός, στοιχείο που εξετάζεται στο πλαίσιο της έρευνας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη πριν από την πτώση.
Οι έρευνες των αρμόδιων αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη για τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News