Σοκ στη Μαγνησία: Ζούσε πάνω από 24 ώρες με τον νεκρό αδελφό της στο ίδιο σπίτι
Μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Μαγνησία, ζούσε παραπάνω από 24 ώρες με τον νεκρό αδελφό της στο ίδιο σπίτι.
Σοκάρει η είδηση για μια ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό Άγιος Δημήτριος Ρήγα Φεραίου στη Μαγνησία, η οποία ζούσε παραπάνω από 24 ώρες με τον νεκρό αδελφό της.
Ο 77χρονος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τρίτης σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από παθολογικά αίτια μέσα στην οικία του. Η ηλικιωμένη αδελφή του, με την οποία ζούσαν μαζί, παρότι κατάλαβε ότι ο 77χρονος ήταν νεκρός δεν ειδοποίησε κανέναν, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr.
Γείτονες της οικογένειας που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί ειδοποίησαν τελικά το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Η κηδεία του άνδρα έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Ρ. Φεραίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Δίωξη έφοδο σε σπίτι στο Αγρίνιο, κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 92 φυσίγγια και ναρκωτικά
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Πέντε χιλιάδες ημέρες στον Άρη και μια νέα φωτογραφία από την NASA
Μαρουσάκης: 32άρια το Σαββατοκύριακο, μετά αλλάζει απότομα ο καιρός – Πότε πέφτει η θερμοκρασία
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
