Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος για τον βιασμό ανήλικης με νοητική υστέρηση
Μία υπόθεση βιασμού ανήλικης συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Η καταγγελία οδήγησε στη σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας – Χορτιάτη εντόπισαν το απόγευμα της Πέμπτης (21/8) στην περιοχή του Ασβεστοχωρίου έναν 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού ανήλικης. Ο άνδρας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαρύτατες: βιασμός, κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσια πράξη με ανηλίκους ή ενώπιόν τους. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 43χρονος προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση.
Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού. Μετά από τις έρευνες, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια του Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και ο άνδρας συνελήφθη.
Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί το εύρος της υπόθεσης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Εκπαιδευτικά Κέντρα «Ορμή – Άριστα»: 40 χρόνια επιτυχιών και το αδιαχώρητο στη «Γιορτή της Τούρτας» ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Προβολή της ταινίας «Άγιος Παΐσιος» στο Μιντιλόγλι ΦΩΤΟ
