Σοκολατένιο κέικ χωρίς αβγά

image 627586

Υλικά

1 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο

4 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3 φλ. τσαγιού ζάχαρη

3 κ. γλ. μαγειρική σόδα

3 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας

1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο

3 φλ. τσαγιού νερό

1/2 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και λιπάνετε ένα ταψί 23 εκ.

Βήμα 2

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το αλεύρι, την σκόνη κακάο, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι και ανακατέψτε.

Βήμα 3

Προσθέστε την ζάχαρη, το λάδι, το νερό και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Βήμα 4

Ρίξτε το μείγμα στα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

tasosberdesis 1
theron
Χωρίς τίτλο 4
226380661 1026500694785693 8603586999052667441 n