Σοκολατένιο κέικ χωρίς αβγά

Σοκολατένιο κέικ χωρίς αβγά

Υλικά

1 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο

4 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3 φλ. τσαγιού ζάχαρη

3 κ. γλ. μαγειρική σόδα

3 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας

1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο

3 φλ. τσαγιού νερό

1/2 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και λιπάνετε ένα ταψί 23 εκ.

Βήμα 2

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το αλεύρι, την σκόνη κακάο, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι και ανακατέψτε.

Βήμα 3

Προσθέστε την ζάχαρη, το λάδι, το νερό και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Βήμα 4

Ρίξτε το μείγμα στα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ