Σωκράτης Μάλαμας live στην Πάτρα – Μια βραδιά γεμάτη μουσική στο «Εργοστάσιο Τέχνης»
Η συναυλιακή σεζόν κλείνει με τον πιο αυθεντικό τρόπο: ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται στην Πάτρα, με την Ιουλία Καραπατάκη και την μπάντα του, για μια μοναδική βραδιά.
Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στην Πάτρα, δίνοντας ραντεβού με το κοινό του στο «Εργοστάσιο Τέχνης». Στη σκηνή θα τον πλαισιώσει η Ιουλία Καραπατάκη, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται η σταθερή του μπάντα.
Η προσέλευση του κοινού θα ξεκινήσει στις 19:30, ενώ η συναυλία θα ανοίξει στις 21:00, υπόσχοντας μια βραδιά γεμάτη ένταση, μελωδίες και συγκίνηση.
Τα εισιτήρια διατίθενται σε προπώληση από τα καταστήματα Discover Bookstore, Γωνιά του Βιβλίου, Το Θρανίο, Joe Records, καθώς και μέσω της πλατφόρμας more.com.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2610 223443.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς κάνω αίτηση για επίδομα θέρμανσης: Βήμα-βήμα η διαδικασία στο myAADE
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πάτρα: Μια ξεκαρδιστική stand-up βραδιά έρχεται στο θέατρο ACT
Γιατί το ανθρακούχο νερό χωρίς ζάχαρη αποκαλείται slimline στη Βρετανία
Samsung Galaxy S27 Ultra: Νέα διαρροή αλλάζει τα δεδομένα για τον επεξεργαστή του
