Σωματείο Ιπποκράτης: “Να σταματήσουν τώρα την εφαρμογή αυτού του νόμου για την υποχρεωτικότητα”

“Απ’ όπου και να το αγγίξουμε το θέμα, σαφώς αυτό “μπάζει”, δεδομένου ότι πέρα από τα προαναφερόμενα υπάρχουν και άλλα κενά”, αναφέρει το σωματείο Ιπποκράτης.

emvoliasmos 1

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Ιπποκράτης, ζητά να σταματήσει η εφαρμογή του νόμου της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού. Χαρακτηριστικά αναφέρει ΅”Να σταματήσουν τώρα την εφαρμογή αυτού του νόμου για την υποχρεωτικότητα, που εμείς ζητάμε την κατάργηση του”, επισυνάπτοντας έγγραφα της διοίκησης της 6ης ΥΠε. Αναλυτικά:

Χωρίς καμιά αμφιβολία η απόφαση για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, είναι μια απόφαση που πάρθηκε στο πόδι, όπως λέει και ο λαός μας, όπως αυτό φαίνεται σήμερα, εκτός κι αν περικλείει άλλες κυβερνητικές σκοπιμότητες, που δεν μπορούμε να τις διακρίνουμε σήμερα, ενάντια στους Εργαζόμενους και το σύστημα υγείας, που δεν είναι απίθανο από την δεξιά διακυβέρνηση της χώρας μας.
και αυτό φαίνεται
Από την επιλογή της σημερινής ημερομηνίας, όπου εν μέσω θέρους, σε περίοδο αδειών και μάλιστα μέσα στο 15αυγουστο, ήθελαν να βγάλουν τους ανεμβολίαστους προνοιακούς κλπ εργαζόμενους σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών, κίνηση σαφώς επικίνδυνη και μάλλον ανεφάρμοστη, εκτός κι αν θέλουν να τα διαλύσουν όλα.
Κάπως έτσι
Λειτουργούν και τα παρακάτω από το υπουργείο όργανα, οι Διοικήσεις των Υ.Πε και των Νοσοκομείων
Με χαρακτηριστική περίπτωση
Αυτήν, που έχει να κάνει με την ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ των εμβολιασθέντων που πετάνε το μπαλάκι των ευθυνών στους Προϊσταμένους, αλλά και αυτή με την ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ της επιτροπής για την εξέταση των προβλημάτων υγείας, που θα επικαλεστούν κάποιοι από τους ανεμβολίαστους
Η επιπολαιότητα σε όλο της το μεγαλείο, αρκεί να ασκείται η πίεση στους εργαζόμενους αυτούς που κάποτε χειροκροτούσαν, που τους αποκαλούσαν ΗΡΩΕΣ και τους υπόσχονταν τα πάντα.
Προτού καν εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση, η η ερμηνευτική του Νόμου που ψήφισαν για την υποχρεωτικότητα, έτρεξε ο Διοικητής της 6ης Υ.Πε και όχι μόνον, με απόφαση του να ζητήσει από τους Διοικητές των Νοσοκομείων, να συγκροτήσουν τις προαναφερομενες τριμελείς επιτροπές, εξέτασης των προβλημάτων υγείας, χωρίς να προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, χωρίς να το προσδιορίζει επισήμως με σχετικό έγγραφο του το Υπουργείο υγείας, από το πουθενά με μια μυστικοπάθεια άνευ προηγουμένου.
Την οποία έτρεξαν κακώς και παρατύπως να στηρίξει και ο Διοικητής του νοσοκομείου μας, πιστός στο yesMan, παρακάμπτοντας της υπηρεσίες του νοσοκομείου μας, οι οποίες σαφώς θα μπορούσαν να τον προφυλάξουν, αλλά δυστυχώς αυτά είναι τα αποτελέσματα της μυστικοπαθούς πρακτικής, που την έχει εφαρμόσει και σε άλλους τομείς και μάλιστα στις μετακινήσεις του προσωπικού και όχι μόνον, όπου παρανομούν και μας προκαλούν πέραν του δέοντος.
Όλα αυτά
Τα επιβεβαιώνει, η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ του Διοικητή της Υ.Πε, που ορίζει άλλη επιτροπή, αυτήν που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, μια ανά Υ.Πε, αφήνοντας σε όλους μας τον προβληματισμό για το ποια τελικά ισχύει και γιατί όλα αυτά.
Απ’ όπου και να το αγγίξουμε το θέμα, σαφώς αυτό “μπάζει”, δεδομένου ότι πέρα από τα προαναφερόμενα υπάρχουν και άλλα κενά. Κενά για το πώς θα λειτουργήσουν αυτές οι δυσλειτουργικές επιτροπές, ακόμη και από ποιους αυτές απαρτίζονται.
Δυστυχώς η κυβέρνηση άνοιξε ένα μέτωπο, που σαφώς δεν θα κλείσει έτσι εύκολα και απλά.
γι αυτό επιβάλλεται και πρέπει,
να σταματήσουν τώρα την εφαρμογή αυτού του νόμου, της αντιδημοκρατικής διάταξης που εμείς ζητάμε την κατάργηση της.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ