Σωματείο «Ιπποκράτης»: Τι λέει για την επίσκεψη του Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

ΠΑΤΡΑ

Στο θέμα της επίσκεψης του αν. διοικητή του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» με την «υποτιθέμενη “αμφίεση”» όπως σημειώνει, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Οι Συνδικαλιστικές καταγγελίες και θέσεις, έχουν κύρος και αποτέλεσμα όταν γίνονται από θεσμικά όργανα που συνεδριάζουν(Συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας υπήρξε την Τρίτη…)και όχι από μεμονωμένους συνδικαλιστές, που έχουν επιλέξει το δρόμο της αυτοπροβολής και μόνο.

Πράγματι στη Συνεδρίαση της προηγούμενης Τρίτης υπήρχε θέμα στην ημερήσια διάταξη που αφορούσε τις πρακτικές ελέγχου της παρουσίας Συναδέλφων, οι οποίες να τονίσουμε είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες, και πάρθηκε απόφαση η οποία ήδη έχει δρομολογηθεί, αλλά το θέμα που πήρε αυτή τη δημοσιότητα, δεν ετέθη από κανένα μέλος του Δ.Σ

Να τονίσουμε εξ αρχής ότι το Σωματείο μας είναι κάθετα αντίθετο στον οποιοδήποτε καταστρατηγεί και δεν εφαρμόζει το ωράριο εργασίας, αλλά και κάθετα αντίθετο σε πρακτικές που δεν συνάδουν και δεν τιμούν ούτε τους εργαζόμενους και πολύ περισσότερο τη Διοίκηση.

Είναι όμως δυστύχημα κάποιοι, να λειτουργούν εξωθεσμικά και στο βωμό της δημοσιότητας να αφήνονται υπονοούμενα και να σπιλώνουν εργαζόμενους ότι απουσιάζουν από το χώρο εργασίας τους, τη στιγμή που το σύνολο των εργαζομένων με σθένος και αυταπάρνηση δίνει τον καλύτερό του εαυτό κάτω από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες τις περισσότερες φορές.

Και αυτές οι κινήσεις είναι επίσης απαράδεκτες και καταδικαστέες που δεν έχουν στόχο την επίλυση των προβλημάτων, παρά μόνο μια επικοινωνιακή προσέγγιση χωρίς να προσδίδουν κάτι θετικό για τους εργαζόμενους.
Αυτό που προέχει σήμερα για το Νοσοκομείο μας, τους εργαζόμενους και περισσότερο για την κοινωνία είναι η λύση των προβλημάτων και όχι η ανάδειξη «ειδήσεων» που αποπροσανατολίζουν από τα μεγάλα προβλήματα».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments