Σωματείο Ιπποκράτης: Το Υπουργείο δεν γνωρίζει πόσοι υγειονομικοί είναι εμβολιασμένοι – ΦΩΤΟ

“Όταν είπαμε ότι το υπουργείο υγείας δεν διαθέτει στοιχεία για τους εμβολιασμένους υγειονομικούς των νοσοκομείων, κέντρων υγείας μας διέψευδαν.” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Σωματείου Ιπποκράτης.

Ιπποκράτης

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Ιπποκράτης στην οποία αναφέρει πως το Υπουργείο Υγείας ζητά σήμερα στοιχεία από τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας για να μάθει πόσοι είναι οι εμβολιασμένοι. Μάλιστα επισυνάπτεται και φωτογραφικό υλικό.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Οι Υπουργοί εξειδίκευσαν  τα μέτρα της υποχρεωτIκότητας του εμβολιασμού του Υγειονομικού προσωπικού, χωρίς να δώσουν στοιχεία με  τα ποσοστά συμμετοχής των υγειονομικών  στον εμβολιασμό,  ή   απόλυτους  αριθμούς εμβολιασμένων   και μη.

Όταν είπαμε ότι το υπουργείο υγείας δεν διαθέτει στοιχεία για τους εμβολιασμένους υγειονομικούς των νοσοκομείων, κέντρων υγείας μας διέψευδαν.
Σήμερα αποδεικνύεται ότι πράγματι δεν διαθέτουν στοιχεία.
Απέστειλαν  έγγραφο οι  ΥΠΕ (υγειονομικές περιφέρειες) στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας και ζητείται από το προσωπικό να δηλώσουν ποιοι έχουν εμβολιασθεί ανά κατηγορία.
Δείτε παραπλεύρως και παρακάτω τα σχετικά  έγγραφα.
Γνωρίζουν όμως  τον αριθμό  όσων νόσησαν το τελευταίο εξάμηνο και όσων έχουν κλείσει ραντεβού για να εμβολισθούν τις επόμενες ημέρες;
Με τι σκοπιμότητες λοιπόν υπεβλήθη το μέτρο της υποχρεωτικότητας χωρίς στοιχεία.
Μιχ. Γιαννάκος ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΟΕΔΗΝ

Ιπποκράτης Ιπποκράτης Ιπποκράτης Ιπποκράτης