Σουφλί: Στη ΜΕΘ γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από ληστές μέσα στο σπίτι της

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας στο Σουφλί από το παράθυρο της κουζίνας. Αμέσως έδεσαν και φίμωσαν την γυναίκα για να μπορέσουν ανενόχλητοι να την ληστέψουν.

Σουφλί

Μια γυναίκα ηλικίας 65 με 70 ετών από το Σουφλί νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης μετά από την επίθεση που δέχτηκε από ληστές μέσα στο σπίτι της.

Η γυναίκα έζησε στιγμές τρόμου το Σάββατο (1.7.2023) όταν δυο άγνωστοι ληστές μπήκαν στο σπίτι της στο χωριό Κυριακή του Σουφλίου για να κλέψουν.

Σύμφωνα με το ertnews.gr οι ληστές μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας στο Σουφλί από το παράθυρο της κουζίνας. Αμέσως έδεσαν και φίμωσαν την γυναίκα για να μπορέσουν ανενόχλητοι να την ληστέψουν.

Δεν είχε πρόβλημα αρχικά

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για καθαρά προληπτικούς λόγους. Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά με την υγεία της, αλλά μια μέρα μετά, την Κυριακή η εικόνα άλλαξε ραγδαία.

Η γυναίκα από το Σουφλί παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Η γυναίκα που φέρεται να είναι συνταξιούχος, έμενε μόνη στο σπίτι της στην άκρη του χωριού, ενώ τα ενδιάμεσα σπίτια μέχρι το κέντρο είναι ακατοίκητα και έτσι κανείς από τους γείτονες δεν κατάλαβε την εισβολή των ληστών.

Οι ληστές πήραν από το σπίτι άγνωστο χρηματικό ποσό και κάποια κοσμήματα, ενώ έφυγαν αφήνοντας δεμένη τη γυναίκα. Η γυναίκα κατόρθωσε να λυθεί και έτρεξε στο σπίτι του αδελφού της για να ζητήσει βοήθεια.