Σουφλί: «Την έδεσαν με καλώδια» – Συγκλονίζει ο αδερφός της 69χρονης που ληστές την έστειλαν στην εντατική

Η γυναίκα δέχτηκε άγρια επίθεση από τα άτομα που ήθελαν να την ληστέψουν στο Σουφλί.

Σουφλί

Σοκάρουν τα όσα περιγράφει ο αδερφός της γυναίκας που έπεσε θύμα επίθεσης από ληστές στο Σουφλί και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Οι δράστες, αφού μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας στο Σουφλί από το παράθυρο της κουζίνας που ήταν ανοιχτό, την έδεσαν και τη φίμωσαν για να μπορέσουν να τη ληστέψουν.

Αφού την ακινητοποίησαν έψαξαν ολόκληρο το σπίτι και πήραν το ποσό των 300 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα, ενώ έφυγαν αφήνοντας δεμένη τη γυναίκα. Η ηλικιωμένη κατόρθωσε να λυθεί και έτρεξε στο σπίτι του αδελφού της για να ζητήσει βοήθεια.

«Η αδερφή μου ήταν εδώ, ήρθε από νωρίς, την Παρασκευή μέχρι τις 10 παρά τέταρτο ήταν εδώ. Πήγε στο σπίτι, από ό,τι μας είπε άκουσε έναν θόρυβο, βγαίνει να κλείσει το παράθυρο.

Εκεί την βούτηξε ένας από τα μαλλιά και από τον λαιμό και την τράβηξε μέσα. Τη δέσανε με καλώδια. Έκοβαν καλώδια. Της δέσανε τα χέρια και τα πόδια και της έβαλαν ένα φίμωτρο. Δύο ήταν αυτοί. Τελικά εκεί έγινε το σώσε. Αναποδογύρισαν τα πάντα μέσα, έκατσαν έφαγα σαν κύριοι», είπε ο ίδιος μιλώντας στο MEGA.