Σουηδία: Τραμ «μπούκαρε» σε πιτσαρία-Επτα τραυματίες

Συναγερμός στην Σουηδία, όπου για άγνωστους λόγους ενα τραμ εκτροχιάσθηκε και έπεσε σε μια πιτσαρία νωρίς σήμερα το πρωί στο Γκέτεμποργκ με αποτέλεσμα να τραυματισθούν επτά άνθρωποι, περιλαμβανομένου του οδηγού του τραμ, ανακοίνωσε η αστυνομία.
«Η ταχύτητα ήταν μεγάλη και δεν μπορούσε να πάρει την αριστερή στροφή, έτσι συνέχισε ευθεία και έπεσε πάνω σε… μια πιτσαρία», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ο Παρός Χάμα Άλι, κάτοικος της περιοχής όπου σημειώθηκε το ατύχημα, περιγράφει πώς άκουσε πρώτα τον θόρυβο της σύγκρουσης και στη συνέχεια κραυγές.
«Ακούστηκε σαν να άνοιγε κάποιος μια γκαραζόπορτα, αλλά με απίστευτα δυνατό τρόπο. Μετά άκουσα κραυγές και τότε κατάλαβα ότι ήταν κάτι σοβαρό», λέει στο πρακτορείο TT.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News