Σοβαρά συμβάντα: Εμπρησμός στου Ταραμπούρα, στάχτη σπίτι στα Σύνορα
Δύο σοβαρά περιστατικά είχαμε χθες.
Ολοσχερώς καταστράφηκε διαμέρισμα τριώροφου ακινήτου επί της οδού 12ου Συντάγματος, στα Σύνορα Πατρών, από φωτιά -πιθανόν από γκαζάκι- που ξέσπασε χθες, το απόγευμα.
Μεγάλη η κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας, που κατάφεραν να απομακρύνουν οικογένεια που βρισκόταν στο κτίριο και να εκκενώσουν γειτονικά σπίτια.

ΚΑΗΚΕ ΔΙΚΥΚΛΟ – «ΦΟΥΝΤΩΣΑΝ» ΟΧΗΜΑΤΑ
Στις φλόγες τυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα σταθμευμένο δίκυκλο, επί της οδού Μαντινείας στη Ταραμπούρα Πατρών.
Η φωτιά που ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες γρήγορα επεκτάθηκε και σε παρακείμενα οχήματα. Ειδικότερα κάηκε ολοσχερώς ένα μηχανάκι, ενώ σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν τουλάχιστον σε δύο ακόμα δίκυκλα και σ’ ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Αμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 5 άνδρες και 2 οχήματα να επιχειρούν στο σημείο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς καθαρίζεις έντομα και μυγάκια από το αυτοκίνητο
Έχετε Galaxy SmartTag3; Δείτε πώς να το ρυθμίσετε και να εντοπίζετε κλειδιά και αποσκευές
Ευαγγελία Μουμούρη για ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Έδωσα κι εγώ χρήματα
Πώς καθαρίζεις γυάλινα μπουκάλια σωστά
Το ZERO PARADES: Director’s Cut κυκλοφορεί σήμερα σε PS5, Xbox και Switch 2
